vtem news box

Najsodobnejši odslej tudi v Evropi Projektor Sony…

Preberi več

vtem news box

360°brezžičnega zvoka Woox Innovations je predsta…

Preberi več

vtem news box

Odličnost za avdio in video Med dobitnike nagrad…

Preberi več

vtem news box

Gozdovi so naše bogastvo Res je, saj čistijo zrak…

Preberi več

vtem news box

Philips s tretmaji za gladko kožo Prihaja lepše v…

Preberi več

vtem news box

Vrhunski pomivalni stroj Siemens Pomivalni stroj…

Preberi več

vtem news box

Spletni nakup svetil Te dni je e-vrata odprla nov…

Preberi več

vtem news box

Slovensko znanje BSH Hišni aparati d.o.o. je pred…

Preberi več

Executive Briefing Center

Samsungovi svetovalci pomagajo podjetjem

Poslovno središče Samsung LjubljanaSamsung Electronics je v Ljubljani predstavil svoje prvo poslovno središče v regiji. Executive Briefing Center je razstavni prostor, ki je zasnovan tako, da lahko vsi zainteresirani poslovni uporabniki iz prve roke preverijo, kako se Samsungove rešitve vključujejo v njihovo poslovanje. Samsungovi svetovalci podjetjem pomagajo poiskati odgovore na njihova vsakdanja, pa tudi bolj zapletena in zahtevna vprašanja. Izziv je poiskati način, kako povečati produktivnost in konkurenčnost na dinamičnem tržišču.  

»Resnično vesel sem, da naša pisarna odpira vrata Executive Briefing Centra v Ljubljani. Prvi odzivi partnerjev in uporabnikov so zelo pozitivni, najbolj so navdušeni nad prikazom sistema 'ključ v roke', ki je namenjen različnim vertikalam, ter pripravo vsebin po potrebah posameznih uporabnikov, da palete mnogoštevilnih naprav in rešitev sploh ne omenjamo. Poslovno središče Samsung LjubljanaNaši strokovnjaki in kolegi iz partnerskih podjetij so po hitri analizi stanja in specifičnih potreb uporabnika sposobni v doglednem času sestaviti različne scenarije rešitev in jih tudi predstaviti,« je izpostavil Danijel Bačelić, vodja oddelka za odnose s poslovnimi uporabniki v regionalnem predstavništvu družbe Samsung Electronics.

Na ogled so seveda zanimive rešitve, med njimi pa je med opaznejšimi gotovo mobilni zdravstveni karton. To je sistem, ki zdravnikom precej olajša spremljanje stanja pacienta in znatno skrajša reakcijski čas v nujnih primerih. Mobilni zdravstveni karton prinaša prihranke v zdravstveni blagajni. Izstopa tudi rešitev Samsung School, Poslovno središče Samsung Ljubljanaki z uporabo tabličnih računalnikov in interaktivne plošče omogoča hitro izmenjavo informacij in zapiskov s predavanj, neposreden vpogled v razumevanje predavanj, preizkuse znanja, ankete in razprave. Samsung izpostavlja še varnostni sistem KNOX, ki je v bistvu mobilna platforma in nudi napredno zaščito podatkov ter zasebnosti. Na tak način daje podporo IT-oddelkom, ki morajo uvajati zasebne telefone v poslovno rabo v mreži podjetja.

Za popestritev stalne razstave poskrbijo mnoge naprave, ki podjetjem prinašajo naprednejše in hitrejše poslovanje, od zaslonov velikega formata, hotelskih televizorjev, tiskalnikov, tabličnih računalnikov in pametnih telefonov do široke palete računalniških monitorjev, namenjenih različnim profilom poslovnih uporabnikov.

Poslovno središče Samsung Executive Briefing Center je prvo te vrste v regiji in omogoča poslovnim uporabnikom, da iz prve roke preverijo, kako lahko Samsungove rešitve olajšajo njihovo poslovanje.

Samsung,ljubljana,executive,briefing,center,poslovno

Sony BRAVIA LCD 3D

Sony BRAVIA LCD 3D

Ima kdo večjega? Sony je predstavil najnovejši
Nove barve

Nove barve

Novi barvni odtenki Samsung se je odločil, da
Dobimo se za mizo

Dobimo se za mizo

Electrolux Rendez-Vous Ustvarjanje futurističn
SoundRing

SoundRing

Obkrožite se z zvokom! Če želite, da vas kva
Klima pozimi?

Klima pozimi?

Za čist zrak Običajno smo klimatsko napravo p
Popolna krivina

Popolna krivina

Oviti v izjemna doživetja Sony Bravia S90 je tel
 Philips PerfectCare

Philips PerfectCare

Enake nastavitve za vse tkanine Philipsovi najnov
Philips Lumea Precision Plus

Philips Lumea Precision Plus

Svilnato gladka koža! Po koncu poletja, ko son
Starclean

Starclean

Šesti čut in para Whirlpool pečice s 6. čut
Severni sij

Severni sij

Oglejte si severni sij v živo Da bi na poseben n
Odpre se sam

Odpre se sam

Pomivalni stroj Gorenje GDV652 XL Gorenje ima nov
Pametno upravljanje

Pametno upravljanje

Evolucija upravljanja Samsung je napovedal prih

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.