vtem news box

Najsodobnejši odslej tudi v Evropi Projektor Sony…

Preberi več

vtem news box

360°brezžičnega zvoka Woox Innovations je predsta…

Preberi več

vtem news box

Odličnost za avdio in video Med dobitnike nagrad…

Preberi več

vtem news box

Gozdovi so naše bogastvo Res je, saj čistijo zrak…

Preberi več

vtem news box

Philips s tretmaji za gladko kožo Prihaja lepše v…

Preberi več

vtem news box

Vrhunski pomivalni stroj Siemens Pomivalni stroj…

Preberi več

vtem news box

Spletni nakup svetil Te dni je e-vrata odprla nov…

Preberi več

vtem news box

Slovensko znanje BSH Hišni aparati d.o.o. je pred…

Preberi več

LivingKitchen

Napredne rešitve

Gorenje na sejmu LivingKitchenSejem LivingKitchen, ki vsaki dve leti poteka v okviru sejma IMM, predstavlja središče najnovejših idej in inovacij na področju kuhinj. Je zbirališče najpomembnejših postavljavcev trendov in odločevalcev v svetu kuhinj. Letos se na njemu predstavlja 215 razstavljavcev. Krovni sejem IMM je lani skupaj z 1.200 razstavljavci navdušil skoraj 120.000 ljudi, od tega je bila kar polovica gostov mednarodnih.

Gorenje

Gorenje se na sejmu LivingKitchen predstavlja s svojimi aparati, z linijo aparatov Gorenje+, ki se ekskluzivno prodajajo samo v kuhinjskih študijih, z dizajnersko linijo klasičnih aparatov Classico in s hladilniki Retro. Tokrat je Gorenje v središče postavilo novo generacijo energijsko učinkovitih vgradnih kuhinjskih aparatov, ki z najnovejšo tehnologijo in preprostim upravljanjem iz hrane izvabijo najboljše okuse in ohranijo vse vitalne snovi.

Gorenje na sejmu LivingKitchenNovo generacijo odlikujejo številne napredne rešitve, ki so rezultat znanj in dolgoletnih izkušenj različnih sodelujočih razvojnih oddelkov. Najnovejše multifunkcijske in kombinirane parne pečice ter vgradne mikrovalovne pečice so prevlečene s kakovostnim in visoko odbojnim emajlom SilverMatte, ki je odporen na najvišje temperature, paro in mikrovalove. Čiščenje pečic je tudi zaradi tega posebnega emajla enostavnejše. Medtem ko za enakomerno zapečenost in možnost peke na 5 nivojih hkrati pri običajnih pečicah skrbi sistem posebnega kroženja zraka MultiFlow 360°, pa za zdravo kuhanje v pari v kombiniranih parnih pečicah skrbita čista para in sistem MultiSteam 360°. Najnovejše mikrovalovne pečice pa s posebno tehnologijo Stirrer zagotavljajo enakomerno razporejanje mikrovalov, ki enakomerno pogrejejo ali odmrznejo jedi. Podobno kot pečice so vsa nova kuhališča enostavna za uporabo in oblikovana s posebnim čutom za estetiko. Kuhinjske nape pa generacijo zaokrožujejo z napredno tehnologijo AdaptAir, ki poskrbi za tišje in enakomerno odsesavanje zraka in s tem za čistejši zrak.

Tudi hladilniki

Na Gorenjevem razstavnem prostoru so zelo pomembni tudi hladilniki IonGenerations poudarkom na ConvertActive hladilniku, ki v svoji notranjosti posnemajo naravno klimo in tako dlje časa ohranjajo živila sveža.
Gorenje na sejmu LivingKitchen

Gorenje se predstavlja na sejmu LivingKitchen v okviru svetovno znanega pohištvenega sejma IMM v Kölnu, kjer je zbirališče najpomembnejših akterjev v svetu kuhinj.

Gorenje,LivingKitchen,IMM,kuhinja

Kontaktni raženj Gorenje

Kontaktni raženj Gorenje

Hitro in okusno Nimate časa, pa bi vseeno pojedl
Philips in DJ Armin van Buuren

Philips in DJ Armin van Buuren

Strast do glasbe! Philips se lahko pohvali s pose
Večopravilni Candy Duo

Večopravilni Candy Duo

Dva v enem Če nimate dovolj prostora ali živite
Philips likalni sistem

Philips likalni sistem

To je popoln likalni sistem Philipsov popoln li
Panorama

Panorama

Številni ukrivljeni modeli Samsung prihaja v E
Sistem Bluetooth zvočnikov

Sistem Bluetooth zvočnikov

Moč (glasbe) z vami! Sharp je nedavno obogatil s
Smoothie 2GO

Smoothie 2GO

KENWOOD SB055 Le kaj so želeli povedati, ko so p
Barvna glasba

Barvna glasba

Nove Sonyjeve slušalke Pravijo ji pomladna serij
Swarovski za Samsung

Swarovski za Samsung

Dodatki z osebno noto Samsung je vodilno podjetje
Zmaga

Zmaga

Oral-B najboljša na testu ZPS Električna zobna
Kuhališče brez meja

Kuhališče brez meja

36 inčna TV. Pardon, kuhalna plošča! Gaggena
Samsung Smart TV

Samsung Smart TV

Ko TV-ju preprosto pomahaš  Samsung je na nov

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.