Bivalni prostori

Projektor 4K

Najsodobnejši odslej tudi v Evropi


Projektor Sony 4K Ultra Short Throw LSPXW1Projektor Sony 4K Ultra Short Throw LSPX-W1S je naredil prvi korak na poti uresničevanja vizije Life Space UX. Po odličnih odzivih v ZDA in na Japonskem bo na voljo tudi evropskim uporabnikom.

Preberi več

V prostem krogu

360°brezžičnega zvoka


Zvočnik Philips BT6000 Woox InnovationsWoox Innovations je predstavil najnovejši dodatek k seriji Philipsovih prenosnih zvočnikov, ki je odporen proti kapljam, s krepkim ohišjem in opremljen s tehnologijo brezžičnega predvajanja glasbe.

Preberi več

Zeleno naj bo

Gozdovi so naše bogastvo


Electrolux za gozdoveRes je, saj čistijo zrak, zagotavljajo zdravo pitno vodo, preprečujejo erozijo, so dom številnim živalim in omogočajo zdravo rekreacijo. Po podatkih Zavoda za gozdove Slovenija spada med najbolj gozdnate države v Evropski uniji; smo na tretjem mestu, takoj za Švedsko in Finsko.

Preberi več

iF za Woox innovations!

Štiri nagrade za Philips  


Philips Soundbar HTL6145C - WOOXPhilips je za izdelke Woox Innovations prejel kar štiri nagrade iF designa za slušalke, soundbar in brezžični zvočnik. Philipsovo sodelovanje s priznanimi imeni tako dobiva potrditev tudi na uveljavljenih tekmovanjih.

Preberi več

Glasba z nami

Prenosni Philips


Prenosni radio Philips AZ1890_12 Woox InnovationsPomlad je že v zraku in ni daleč čas, ko bomo uživali na prostem. Prenosni radio Philips AZ1890T/12 nas v odprtem okolju pripravi na uživanje v najljubših ritmih in omogoči, da je glasba z nami tudi tam, kjer je sicer nebi bilo.

Preberi več

Dvojni Fidelio

Zvočni stolp PhilipsZvočni sistem Philips Fidelio DTV9030Zvočni sistem Philips Fidelio DTM9030 je z dvema zvočnima stolpoma namenjen navdušencem zvoka in oblike, ali preprosto povedano, je lep in oddaja odličen zvok iz različnih virov.

Preberi več

TV aplikacije

Philips Android TV


Philips Android TV aplikacijePhilipsovi televizorji s sistemom Android na zaslon prinašajo najljubše androidne igre in druge vsebine, ki jih doslej na TV ekranih nismo iskali. Bo družinska tekma za prevzem televizor še sploh mogoča ali si bo moral vsak kupiti svojega?

Preberi več

Dynadock

Za zahtevne


Toshiba Dynadock 4KToshiba je predstavila dynadock 4K, ki je njen prvi dynadock s kakovostjo slike Ultra HD. Dynadock idealen za vse, ki zahtevajo grafično bogate vsebine na več zaslonih. Dynadock 4K ponuja tudi možnost navpične ali vodoravne postavitve, odvisno od prostora in delo na dveh zaslonih.  

Preberi več

Ocena AAAA

Sesalnik Electrolux UltraOne Quattro


Electrolux UltraOne QuattroSesalnik Electrolux UltraOne Quattro
je prvi model Electroluxovih sesalnikov, ki ima oceno štirih A-jev. Njegov motor ima nizko porabo energije, čeprav ima celo boljšo učinkovitost pobiranja prahu, kot sesalniki z višjo močjo delovanja na trdih tleh z razpokami in na preprogah.

Preberi več

Ukrivljeni zvočniki

Samsung predstavlja najnovejše avdio naprave

Samsung predstavlja zvite zvočnikeSamsung je napovedal skupino novih avdio izdelkov, ki jih bo predstavil na sejmu potrošniške elektronike CES 2015 (Consumer Electronics Show) v Las Vegasu. Med njimi so zvočniki WAM7500/6500 in novi modeli ukrivljenih zvočnikov Curved Soundbars.

Preberi več

Krivina

Oviti v TV ekran

Sony TV Bravia S90 4K
Televizor Sony Bravia S90 4K je ukrivljen televizor z izredno visoko ločljivostjo, visokega cenovnega razreda, ki tudi zaradi procesorske moči nudi več, kakor bi od njega pričakovali.

Preberi več

Telefonska Linea

Minimalistična oblika za udoben telefonski klepet


Telefonski aparat Philips LineaTelefonski aparat Philips Linea je preprost in eleganten, zasnovan tako, da ga lahko postavimo v vsak sodobno opremljen dom ali pisarno. Njegova minimalistična oblika bo navdušila ljubitelje preprostega, funkcije pa bodo olajšale vsakodnevno telefoniranje.

Preberi več

PES 2015

Igra na ukrivljenem zaslonu


Samsung in Konami skupaj za PES 2014Samsung Electronics in Konami Digital Entertainment sta napovedala strateško partnerstvo. Moči, pravzaprav prednosti, bosta združila Konamijeva igra PES 2015 (Pro Evolution Soccer) in Samsungovi UHD-televizorji z ukrivljenim zaslonom.

Preberi več

Spet van Buuren

Slušalke z vrhunskim zvokom in dizajnom


Philips in Armin van Buuren slušalke A5PROArmin van Buuren, ki je že kar petkrat osvojil naslov najboljšega svetovnega DJ-a, je spet pomagal Philipsu. Tokrat je s svojimi izkušnjami in vizijami sodeloval pri razvoju slušalk. Nastale so slušalke Philips A1PRO in A5PRO.

Preberi več

Android TV

Philips vstopa v novo televizijsko obdobje


Philips Android TVSlovenci letno kupimo devetdeset tisoč televizorjev. Med njimi je 36 odstotkov takih, ki je je naredil Philips, ki je svojo ponudbo ravnokar obnovil z najboljšimi televizorji 4K UHD TV, s funkcijo ambilight in operacijskim sistemom Android. Novi modeli serij 9800, 9100 in 8800 so že na voljo.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.