Bivalni prostori

Brezvrvična MIRA


Philipsov brezvrvični digitalni telefon Mira je namenjen uporabnikom, ki posebno pozornost namenjajo tudi najmanjšim podrobnostim, tako pri zunanjem izgledu kot funkcionalnosti. Mira se ponaša s tanko in edinstveno ovalno elegantno obliko v temno-sivih in belih odtenkih, ki skupaj ustvarjajo minimalističen učinek. Tako se odlično poda h takorekoč kakršnikoli notranji opremi.

Telefon je prevlečen s posebnim materialom, ki zagotavlja, da prstni odtisi ne ostanejo vidni. Philips Mira pogled s straniSlušalka je ergonomsko oblikovana, da omogoča udobnost med dolgimi pogovori, na ušesnem delu pa je oblečena v mehke materiale. Na slušalki ima osvetljene številke, za še večjo svobodo med telefoniranjem pa omogoča prostoročno telefoniranje.

Pohvali se z vrhunskim zvokom, saj ima vgrajeno najsodobnejšo digitalno tehnologijo Philips HQ, ki zagotavlja jasen in čist prenos zvoka med pogovori, brez odmevov in šumov. Funkcija samodejnega uravnavanja glasnosti pa poskrbi za še večjo jasnost pogovorov. Vgrajeni imenik omogoča vnos do 100 kontaktov, telefonski odzivnik pa do 30 minut glasovnih sporočil.

Philips Mira v okoljuPosebnost brezvrvičnega telefona Mira je poleg oblike predvsem v tem, da se polni, ne glede na to, v kakšen položaj ga namestimo na polnilni enoti. Baterija omogoča do 16 ur pogovorov in zdrži do 250 ur v stanju pripravljenosti brez polnjenja. Vgrajeno ima tudi funkcijo Eco+, ki skrbi za nizko porabo električne enrgije.
 
Pri nas bo na voljo v začetku 2013.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.