Bivalni prostori

Brez čistil?

Parna metla in ročni čistilec

Cleanmaxx parni čistilnikUporabite ga lahko kot parno metlo s trikotnim dodatkom za gladka tla in preproge ali kot kompaktni ročni čistilnik za področja, ki jih težko dosežete, tudi okna. S krpo iz mikrovlaken za oblačila pa lahko nežno odstranite madeže iz viseče tkanine in osvežite srajce in bluze v kratkem času.

Brez čakanja

Z izjemo prvega vklopa (ko je aparat nov), ki zahteva nekaj več časa, da naprava "potegne" vodo, je čakanje na pripravljenost za delo res kratko. Parni čistilnik preprosto vklopimo in v manj kot pol minute je segret in pripravljen za uporabo.

Cleanmaxx parni čistilnikKo je Cleanmaxx pripravljen, lahko z njim očistimo in razkužimo tla, pohištvo, ploščice, okna in še marsikaj. Zanimivo, z močjo pare lahko učinkovito in enostavno odstranimo tudi najbolj trdovratne madeže, ki bi jih sicer morali drgniti. Je pa prav, da madež, če je trdovraten, nekaj časa obdelujemo s paro. Tako bo lažje popustil.

Parni čistilnik Cleanmaxx 5v1 lahko očisti in razkuži tla, Cleanmaxx parni čistilnikploščice, fuge, dezinfecira elemente v kopalnici in kuhinji, odstrani vodni kamen, očisti tapecirano pohištvo in preproge. Pravijo, da je čiščenje s paro zdravju in naravi prijazno, saj očisti in osveži stanovanje brez nevarnih kemikalij.

Komplet, ki ga dobimo z nakupom parnega čistilnika, vsebuje čistilnik s številnimi pripomočki, eno krpo za tla, eno manjšo za mali nastavek ter merilno posodico za vodo. Proizvajalec svetuje uporabo destilirane vode.

Cleanmaxx parni čistilnik test

Cleanmaxx ima 4,8 m dolgo priključno vrvico, deluje pri napetosti 220V, njegova moč pa je 1500 Watt. V rezervarju je prostora za 350 ml vode.

 

Kako deluje?

Tudi v naši redakciji se sprašujemo ali zadeva dejansko deluje. Saj veste, gre za takoimenovano TV prodajo, v katero mnogi dvomijo. S tem razlogom smo se odločili, da bo ravno ta aparat med prvimi, ki jih bomo preiskusili in v januarju lahko pričakujete prispevek o tem, kako so bili naši testniki zadovoljni s Cleanmaxxom. Komaj čakamo!

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.