Bivalni prostori

Telefonska Linea

Telefonski aparat Philips LineaČiste linije za nov Philipsov hišni telefon

Smiselno in izredno premišljeno načrtovane čiste linije telefona Linea znajo lepo dopolniti predvsem minimalistično opremljena stanovanja. Ker ima aparat izredno tanko ohišje, ne zavzame veliko prostora in se zlahka poistoveti z ostalimi  elementi notranje opreme. Ker noče posegati v ostala razmerja, ima skrite vse žice, zato - postavljen v bazi - deluje uravnoteženo, ne glede na zorni kot, iz katerega ga opazujemo.

Magnetno odlaganje

Telefonski aparat Philips LineaLogično je, da po končanem klicu telefon postavimo v podstavek, manj logično ali pričakovano pa je, da ga podstavek skorajda pograbi vase. Philips je tu ravnal modro in uporabil magnet, s katerim se telefonski aparat pritrdi na bazo (podstavek), ki je dodatno obtežena in zato še posebej stabilna. Telefon je tako stabilen in varno odložen, četudi bi bili pri odlaganju površni ali nerodni. Podstavek omogoča, da ponovno opravimo klic, ko z eno roko preprosto dvignemo slušalko, kot, da bi jo podrsali.

Linea ima 4,1 cm LCD-zaslon, ki z visokim kontrastom črne in bele zagotavlja preprosto branje. Tipkovnica je pregledna in omogoča natančno izbiranje, pri čemer jasno čutimo vsak pritisk na tipko, da pri vnašanju kontaktov ali klicane številke ne pride do napake. V imenik telefona je mogoče shraniti več kot 50 kontaktov.

Telefonski aparat Philips LineaGlas v telefonu je naraven. Linea ima vgrajen zvočnik, ki okrepi glas klicatelja, nam pa hkrati omogoča, da poslušamo in govorimo, ne da bi telefon vseskozi držali pri ušesu. Ta funkcija je uporabna predvsem kadar želimo klic deliti z drugimi ali pa med pogovorom preprosto početi še kaj drugega.

Zmogljiv

S polno baterijo je Philipsova Linea sposobna brezhibno prenašati kar 16 ur pogovorov. To omogoča lahkotno klepetanje s še tako zgovorno taščo ali poslovnim partnerjem. Če pa Linea deluje v načinu ECO+, se emisije moči ob tem, ko je telefon postavljen na bazi, zmanjšajo na 0, saj je telefon zasnovan tako, da je energijsko učinkovit in pozoren do okolja. Telefon Philips Linea je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 39,99 EUR.


Philips Linea je preprost in eleganten telefonski aparat, ki je zasnovan tako, da z minimalistično obliko navduši ljubitelje preprostega s funkcijami pa olajša vsakodnevno telefoniranje.
Telefonski aparat Philips Linea

Philips,linea,telefon,domači,fiksni

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.