Namesto likanja?

S paro nad nagubana oblačila


Philips parni sistemi Clean Touch in Steam&GoParni sistemi Philips ClearTouch in Steam&Go so zasnovani tako, da se z njimi hitro in enostavno znebimo gub na oblačilih. Primerni so predvsem za ravnanje gub, z njimi oblačila osvežimo in pomagamo odpraviti neprijetne vonje v njih. Na voljo so v treh različicah.

Preberi več

Dve minuti do pare!

Electrolux za lažje likanje


Parna likalna postaja Electrolux CompactPower EDBS135Electrolux CompactPower
je parna likalna postaja, ki se segreje in je pripravljena na likanje v borih dveh minutah. Za lažje likanje ponuja visok pritisk in močan izpust pare, ki pri intenzivnem vlaženju omogočataMolekule pare sprostijo vlakna v tkaninah, zato jih je veliko lažje stisniti na mesto. Več pare pomeni lažje likanje, še pravijo pri Electroluxu.

Preberi več

Para za vse

Poenostavljeno likanje


Parna postaja Tefal Total Protect X-pert ControlNova parna postaja Tefal Total Protect X-Pert Control je namenjena tistim, ki ne marajo likanja. Zagotavlja natančnost pri likanju s preprostim pritiskom na gumbe. Brez razmišljanja, vprašanj in ugibanja, za vsako vrsto tkanine ponudi pravo kombinacijo temperature in pare, ki je na voljo pod ustreznim gumbom.

Preberi več

Samonastavljiv

Likalnik z eno nastavitvijo


Philips PerfectCare Aqua Silent GC8650Sistemski likalnik Philips PerfectCare Aqua Silent GC8650 ni samo tih, pač pa tudi samodejno zagotavlja primerno temperaturo za likanje, tudi ko so na likalni mizi svila, kašmir, volna ali poliester. To so potrdili neodvisni testni inštituti in neodvisni strokovnjaki za tkanine.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.