Philips PerfectCare

Prednosti aparata

Vse kar se sme

likalnik philips perfectcareZ novimi Philipsovimi likalnimi sistemi PerfectCare, ki vključujejo tri modele - GC9222/02, GC9231/02, GC9550/02 - je likanje postalo popolnoma preprosto in postaja eno izmed bolj priljubljenih domačih opravil. Z njimi lahko popolnoma varno likamo katerekoli tkanine, ki jih je tudi sicer dovoljeno likati: od kašmirja, volne, bombaža, platna, pa vse do svile, brez vmesnega spreminjanja nastavitve temperature. Likalni sistemi PerfectCare so namreč opremljeni z inovativno pametno tehnologijo OptimalTemp, ki samodejno uravnava popolno kombinacijo temperature in pare. Zagotavlja popolnoma preprosto likanje oblačil, v poljubnem vrstnem redu, saj predhodno razvrščanje oblačil ni več potrebno.  

In to ni vse

Novi modeli navdušujejo tudi zaradi posebne likalne ploskve SteamGlide, ki je visoko odporna na praske in od začetka do konca zagotavlja izjemno hitro in učinkovito likanje tkanin. Njena prednost je izjemno preprosto čiščenje, obenem pa na tkaninah ne pušča sledi vodnega kamna, ožganin ali svetlečih lis.

Pare na pretek

likalnik philips perfectcarePosebnost likalnih sistemov PerfectCare je med drugim tudi neprestano oddajanje pare med likanjem, kar zagotavlja še hitrejše in preprostejše glajenje gub. Modela GC9222/02 in GC9231/02 tako zagotavljata neprekinjen izpust pare do 120 g/min, GC9550/02 pa zagotavlja neprekinjen izpust pare celo do 125 g/min.

Novi modeli PerfectCare se med seboj razlikujejo tudi glede sunkovitosti izpusta in pritiska pare, ki določata, kako globoko para prodre v tkanino. Večji in bolj silovit, kot je pritisk, hitrejše in bolj preprosto je likanje tudi najzahtevnejših tkanin. Model GC9222/02 zagotavlja do 5,5 barov pritiska pare in sunkovit izpust pare do 300 g; GC9231/02 se pohvali z do 6 bari pritiska pare in njenim sunkovitim izpustom do 310 g; najzmogljivejši GC9550/02 pa zagotavlja do 6,5 bara pritiska pare in njen sunkovit izpust tudi do 360 g.

Sistemi PerfectCare so opremljeni z 1,5-litrskim odstranljivim rezervoarjem za vodo, ki omogoča do 2 uri likanja, paro segrejejo že v 2 minutah, posebni sistem za učinkovito odstranjevanje vodnega kamna iz rezervoarja pa likalniku podaljšuje življenjsko dobo, kar je v Sloveniji zaradi trde vode resnično priročna rešitev. Vsi trije modeli pa se pohvalijo s posebnim varnostnim zaklepom za lažje prenašanje.

Tiho likanje

likalnik philips perfectcareSilent PerfectCare, najmočnejši model (GC9550/02), ima vgrajeno še izjemno praktično funkcijo, ki sistem samodejno izključi, če nekaj časa ni v uporabi, z napredno tehnologijo zvočne regulacije pa zagotavlja tudi popolnoma tiho delovanje, zato lahko odslej likamo kjerkoli, ne da bi motili ostale družinske člane.

Tudi ECO

Pri Philipsu so stremeli k varčni rabi in ekološki noti, zato ob vklopu gumba ECO zagotavljajo kar do 40 % nižjo porabo električne energije v primerjavi z ostalimi primerljivimi likalnimi sistemi.

Philipsov likalni sistem GC9222/02 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 249.99 €, sistem GC9231/02 po 279.99 € in sistem GC9550/02 za 349.99 €.


Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.