EditionRosso

Bosch RossoEdition HighlightsPod pritiskom

Parna postaja Sensixx DS37 EditionRosso ponuja kar 3100 vatov moči (če likamo v starem stanovanju je pozornost potrebna že pri električni instalaciji!), zato predstavlja popolno izbiro, če želimo pri likanju takoj doseči svoj cilj in če moramo zlikati veliko količino perila. 5,5 barov pritiska prodre globoko v tkanino in skupaj z izjemno drsečo likalno površino PalladiumGlissée se aparat hitro spopade z gubami na oblačilih. Sistem Ultimate 230 je bil razvit, da bi ustregel visokim zahtevam po veliki količini pare. Trije izjemno močni, 230-gramski enkratni izpusti pare zagotovo zgladijo katero koli težavno površino.

Parna postaja Sensixx DS37 EditionRosso TDS373110PPri Boschu pravijo, da je pri rokovanju EditionRosso najboljši v svojem razredu: sistem SecureLock likalnik varno zadrži na parni postaji, kar pomeni, da med premikanjem ali shranjevanjem ne bo zdrsnil oziroma padel.

Sistem Calc’n’Clean Advanced je prava tehnološka inovacija: Zbiralnik vodnega kamna iz nerjavečega jekla zbere ves vodni kamen, ki se nabere v parni komori in nam omogoči, da ga nato preprosto izpereremo pod tekočo vodo — to aparatu zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Funkciji pihanja in odvajanja zraka olajšata likanje in preprečita nastanek gub, funkcija segrevanja pa posuši perilo kot bi Parna postaja Sensixx DS37 EditionRosso TDS373110Pmignil in obenem zagotovi, da velika kontaktna površina vedno ostane suha in da pri tem ne nastaja kondenzat. Integriran električni priključek in dve transportni kolesi omogočajo  lahko rokovanje z likalno desko.

Parna postaja seveda ni poceni, vendar pa to ne pomeni, da ni vredna svojega denarja. O tem najbolje pove kdor jo uporablja in če veliko likate, jo boste gotovo pohvalili.

Izdelek

Tip

Barva

Zmogljivost aparata

Priporočena maloprodajna cena

Parna postaja Bosch Sensixx DS37

TDS 373110P EditionRosso

črna/
rosso rdeča

3100 vatov max.

249,99 EUR

Aktivna likalna deska Bosch
Sensixx’x DN17

TDN1700P EditionRosso

črna/
rosso rdeča

--

329,00 EUR

Odstranjevalec vodnega kamna Bosch (v štirih 25-ml stekleničkah)

TDZ 1101

--

--


14,99 EUR

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.