Philips GC9940

Edinstven likalnik OptimalTemp

Philipsov popolni likalni sistem 3Za popolno izkušnjo likanja z profesionalnimi rezultati je podjetje Philips predstavilo likalni sistem GC9940 Wardrobe Care. Odlikuje ga edinstven likalnik OptimalTemp, ki daje vedno popolno kombinacijo pare in temperature za vse vrste tkanin, zato boste gube odstranili hitro, učinkovito in nežno, likanje pa bo varno, enostavno in hitro. Ne bo vam treba nastavljati in spreminjati temperature, zato tudi ni tveganja, da bi poškodovali občutljive tkanine. Konec je tudi čakanja, da se likalnik med uporabo na različnih tkaninah segreva ali ohlaja. Likalnik je učinkovit in varen za uporabo na vseh vrstah tkanin, ki jih je dovoljeno likati, primeren je tudi za občutljive tkanine, kot je svila. Omogoča hitro likanje, saj zmore kar do 6 barov pritiska in 120 g/m pare. Primeren je za uporabo vode iz vodovoda. Odlikuje ga sistem za preprečevanje vodnega kamna z dvojnim delovanjem za likanje brez zapletov.

Aktivna likalna miza

Philipsov popoln likalni sistem 2Poleg likalnika ima sistem vgrajeno aktivno likalno mizo, celoten sistem pa je na kolesih, zato je povsem premičen, likalna miza pa je zložljiva. Mizo odlikuje edinstven vogal, ki je posebej uporaben za likanje srajc, poleg tega pa se aktivna likalna miza ponaša še s funkcijo pihanja in vsesavanja.
Najboljša Philipsova likalna ploskev
Posebna je tudi SteamGlide, najboljša Philipsova likalna ploskev, za kar najbolj učinkovito likanje pa skrbi parna konica, ki omogoča likanje s paro tudi na težje dosegljivih delih oblačil, paro pa lahko uporabljate tudi v pokončnem položaju.

Pripravljen v 2 minutah

Philipsov popoln likalni sistem 4Popoln likalni sistem se ponaša z močjo 2400 W, segreva pa se le 2 minuti. Za večjo varnost je vgrajen samodejni varnostni izklop. Kabel likalnika ne povzroča nobenih težav, saj je dolg kar 2,5metra in ima vrtljivost 180 stopinj, pa tudi njegovo shranjevanje je poenostavljeno, saj se navije sam. Parna cev meri kar 1,6 metra, pare pa z kapaciteto rezervoarja za vodo 1,6 litra tudi ne bo zmanjkalo med samim likanjem. 

Priporočena maloprodajna cena za likalni sistem Philips GC9940 je 1.299,99€

O Royal Philips Electronics

Philipsov popoln likalni sistem 5Royal Philips Electronics Nizozemska (NYSE: PHG, AEX: PHI) je podjetje, ki se osredotoča na izboljševanje kakovosti življenja, zdravja in počutja ljudi. Kot vodilni v svetu na področju zdravja, življenjskega sloga in razsvetljave, so Philipsovi izdelki plod  integracije tehnologije in oblikovanje v rešitve, ki so osredotočene na ljudi, temeljijo pa na spoznanju strank  in glavni obljubi blagovne znamke – »dovršeno in preprosto«. Uprava multinacionalke je na Nizozemskem, podjetje pa ima več kot 122.000 zaposlenih v več kot 100 državah po svetu. Podjetje je s prometom 22,6 milijarde EUR v letu 2011 vodilno na področju diagnostičnih in opazovalnih naprav v medicini , na področju varčne razsvetljave ter inovativnih svetilnih naprav kot tudi na področju izdelkov za osebno nego in dobro počutje. Philips se lahko pohvali tudi z močno vodilno pozicijo na področju moških brivnikov, prenosne zabavne elektronike in ustne higiene. 

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.