Brezskrbno likanje?

Brezskrbno likanje z isto temperaturo

Likalnik Philips PerfectCare PureZ novim modelom Philipsovega likalnika PerfectCare Pure GC7635 lahko brez vmesnega spreminjanja nastavitve temperature popolnoma varno likamo katerekoli tkanine, ki jih je dovoljeno likati: od kašmirja, volne, bombaža, platna, pa vse do svile. Likalnik je namreč opremljen z inovativno pametno tehnologijo OptimalTemp, ki samodejno uravnava popolno kombinacijo temperature in pare, z neprekinjenim izpustom pare do 120 g/min. Zagotavlja zares preprosto likanje oblačil, Likalnik Philips PerfectCare Purev poljubnem vrstnem redu, saj predhodno razvrščanje oblačil ni več potrebno.  

Njegova velika prednost je, da je za sistemski likalnik izredno majhen, obenem pa ima obe ključni lastnosti 'sistemca': velik rezervar in visok pritisk pare, ki omogoča hitro likanje. Tako je kot nalašč za tiste, ki se zaradi velikosti doslej niso odločali za sistemske likalnike.

Brez prask

Likalnik Philips PerfectCare PurePerfectCare Pure izstopa tudi zaradi posebne likalne ploskve T-ionicGlide, ki je zaradi sloja titanovega oksida visoko odporna na praske (do 25 % bolj odporna v primerjavi s ploskvijo SteamGlide) in od začetka do konca zagotavlja izjemno hitro in učinkovito likanje tkanin. Njena prednost je izjemno preprosto čiščenje, obenem pa na tkaninah ne pušča sledi vodnega kamna, ožganin ali svetlečih lis.

Likalnik Philips PerfectCare PurePosebnost likalnika PerfectCare Pure GC7635 je med drugim tudi izjemna sunkovitost izpusta in pritiska pare, ki določata, kako globoko para prodre v tkanino. Večji in bolj silovit, kot je pritisk, hitrejše in bolj preprosto je likanjetudi najzahtevnejših tkanin. Likalnik tako zagotavlja do 5 barov pritiska pare in sunkovit izpust pare do 240 g. Kombinacija slednjega v primerjavi z drugimi parnimi likalniki tako zagotavlja kar do 2-krat hitrejše likanje.

Dve uri in pol!

Likalnik Philips PerfectCare PurePerfectCare Pure je opremljen z 1,5-litrskim odstranljivim rezervoarjem za vodo, ki omogoča do 2,5 ur neprekinjenega  likanja, posebni sistem za učinkovito odstranjevanje vodnega kamna iz rezervoarja, kar je v Sloveniji zaradi trde vode še posebej dobrodošla lastnost, pa likalniku podaljšuje življenjsko dobo. Zaradi priročnih dimenzij in lahkosti (1,2 kg) ter posebne varnostne zaklopke, ki samodejno izklopi likalnik po določenem času neuporabe, ga lahko brezskrbno prenašamo naokoli ter ga po končani uporabi pospravimo v katerokoli omaro.
Likalnik Philips PerfectCare Pure
Philipsov likalni sistem PerfectCare Pure GC7635 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 183,99 €.


Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.