S polno paro!

Manj prostora, več moči

Likalnik Bosch Sensixx 90 TDIBoschev kompaktni parni generator (v bistvu je to likalnik) Sensixx‘x DI90 je idealna rešitev za vse, ki za likanje porabimo veliko časa in želimo popolno zlikano perilo, čeprav nimamo dovolj prostora za parno postajo. Boschev novinec ima integriran motor, ki poviša stopnjo izpusta pare in tako zagotovi večjo zmogljivost pare ob vsaki uporabi, zaradi česar je njegova parna zmogljivost primerljiva s pravimi parnimi postajami (to so tisti likalniki, ki imajo ločen del v katerem sta rezervoar za vodo in generator pare). Likalnik Bosch Sensixx 90 TDI

Para pri likanju prodre tako globoko v tkanino, da so oblačila hitreje gladka.  Predvsem pri likanju debelejših tkanin se to pozna na času, saj pri večini oblačil zadošča, če zlikamo le eno stran. Trajna para z izpustom 65 gramov na minuto prodre neposredno do druge strani, medtem ko dodatni, 200-gramski sunek pare, pomaga pri likanju trdovratnih gub (slednje velja za model TDI903231A).

Lahko tudi brez

Likalnik Bosch Sensixx 90 TDILikanje s paro je seveda lažje in hitrejše od običajnega, vendar pa ni nujno vedno najboljša izbira. Kdaj uporabiti paro in kdaj ne najbolje ve vsaka pri sebi, glede na izkušnje in oblačila, ki jih lika. Funkcija Steam on Demand je tista, ki nam omogoča, da se same odločimo, kdaj in kako dolgo naj Sensixx‘x DI90 lika s paro. Za vklop ali izklop funkcije pare enostavno pritisnemo na tipko, ki je nameščena pod ročajem in likalnik bo ubogal brez vsakršnega prerekanja (za razliko od moža ali otrok Laughing). V rezervoarju za vodo je prostora za do 400 mililitrov, zato ni nujno, da ves čas preverjamo, ali nam bo uspelo zlikati še ta ali oni kos, saj s to količino obdelamo kar lep kup perila.

Brez nevarnosti

Likalnik Bosch Sensixx 90 TDIVarnosti in udobju likanja pripomorejo štiri dodatne funkcije. Prva med njimi je nastavitev i-Temp Advanced, s katero se izognemo predhodnemu razvrščanju perila. To je v bistvu enotna nastavitev pare in temperature, ki je primerna za vse tkanine, ki se jih sme likati. Ne glede na to ali so sintetične ali svilene, iz bombaža ali lana.

Druga posebna funkcija je tehnologija SensorSteam. To je tipalo, ki omogoča parnemu generatorju, da se odziva na dotik in tako proizvaja toploto in paro le, ko držimo za ročaj likalnika. S 3200 W moči likalnik tudi po odmoru ne potrebuje dolgo, da prične ponovno delovati s polno močjo, tako da lahko že z enim samim dotikom nadaljujemo z likanjem na isti stopnji moči in toplote. Pomislite, zazvoni telefon, mi pa brez razmišljanja naredimo kratko pauzo in odgovorimo, ne da bi pri tem morali skrbeti še za izklop likalnika. Za varnost gre in za udobje, saj SensorSteam odstrani nevarnost, da bi likalnik ostal vklopljen.

Likalnik Bosch Sensixx 90 TDI tehnični podatkiTretja posebna funkcija je AntiShine. Z njo nam lilkalnik olajša likanje občutljivih in temnih oblačil, saj zmanjša nastajanje neželenih svetlečih madežev, ne da bi pri tem potrebovali dodatno likalno ploskev ali morali med likalnik in tkanino postaviti dodatno krpo, da bi jo zaščitili.

Likalna ploskev CeraniumGlissée je četrta dodatna funkcija, pravzaprav je to oprema likalnika, zaradi katere ta gladko drsipo tkanini, ne da bi pri tem povzročal kakršno koli trenje.

Vseeno je enostaven

Likalnik Bosch Sensixx 90 TDISensixx'x DI90 je uravnotežen in rokovanje z njim je prijetno. Ljubiteljice likanja (da, tudi ta kategorija obstaja) bodo kmalu ugotovile, da je priročnejši od tistih s parno postajo, saj je električna vrvica manj moteča v primerjavi s tisto, po kateri pride para iz postaje.

Priključni kabel v dolžino meri dva metra in pol, na likalnik pa je priključen prek vrtljivega zgloba. Sistem 4AntiCalc je namenjen čiščenju in vzdrževanju, ki se tako omeji na minimum. Ob nakupu prejmemo še posebno tekočino za odstranjevanje vodnega kamna, ki hitro omehča in izpere vodni kamen, kar aparatu zagotovi veliko daljšo življenjsko dobo.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.