Enostavno likanje

Ko neprijetno naredimo bolj prijetno

Likalna postaja Gorenje SGT 2400BW Likanje sodi med manj prijetna hišna opravila in prav redki so, ki jim je premikanje vročega likalnika po oblačilih zabavno ali prijetno. Tako redki, da jih v primeru priznanja najprej povprašamo po zdravju.

Likanje s parno postajo je dejansko lažje. Tudi dobesedno, saj likalnik nima številnih s paro povezanih delov, ki se skrivajo v postaji in je zato veliko lažji, priročnejši in lažje vodljiv. Para se do likalnikove plošče prebija prek cevi, ki ni prav hudo debelejša od običajne električne priključne vrvice.

Likalna postaja Gorenje SGT 2400BW Glede na to, da para prihaja iz postaje, ki je lahko ločena, saj z njo ne drgnemo po perilu, je generator pare zmogljivejši. Tak likalnik zagotavlja veliko boljše rezultate tudi zaradi velike količine konstantne pare. Ne pozabimo, da likanje s parno postajo ni tako utrujajoče, ker je likalnik zelo lahek, saj se  parni generator z rezervoarjem vode ne nahaja v likalniku.

Moč

Gorenje SGT 2400BW ima nazivno moč 2400W. Številka sama po sebi ne pove veliko, dokler je ne povežemo z izpustom pare. Omenjena moč likalniku namreč zagotavlja konstantni izpust 95 g/min pare in pa 160 g/min pare v sunkovitem izpustu.

Likalna postaja Gorenje SGT 2400BW Funkcionalno oblikovana likalna ploskev je narejena iz posebnega jekla UltraSteel, ki zagotavlja natančno likanje in veliko trajnost drsne plošče.  Zanimivo je, da za likanje lahko uporabljamo kar vodo iz pipe, saj  je postaja opremljena s filtrom vodnega kamna. Velikost rezervoarja za vodo je 1,2 litra, dolivanje vode pa je mogoče tudi med likanjem.

Likalna postaja Gorenje SGT 2400BW Parni generator ima LCD prikazovalnik, na katerem vidimo: stopnjo trdote vode, stanje filtra vodnega kamna, temperaturo vode, trenutno količino vode in nekatere druge podatke, ki nas lahko zanimajo pred, med in po likanju. Slednje poteka varno, saj je postaja opremljena s trojno neodvisno zaščito in funkcijo samodejnega izklopa. Likanje tako ni prepuščeno naključju ali pozabljivosti, ki bi lahko povzročila nenamerno škodo ali nevarnost.

Cena

Priporočena maloprodajna cena za likalno postajo Gorenje SGT 2400BW je 162,90€, vendar jo v tem trenutku lahko dobite za veliko manj. Vaša je lahko že za akcijsko ceno 99,90€ (akcija traja od 1.3. do 15.5.2014), pri kateri je dejansko vredno razmisliti, saj ponuja številne prednosti in zmogljivost.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.