RavnoMehko

Likalnik Gorenje SIT 2700RIZakaj lika bolje

Ionic keramična likalna plošča je bistvena odlika likalnika Gorenje SIT 2700RI, saj omogoča enostavnejše in hitrejše likanje. Narejena je iz dragocene rude Turmaline, ki pri svojem segrevanju generira celo do 6-krat več negativnih ionov kot pri tradicionalnih keramičnih podlogah. Turmaline na likalni ploskvi ustvarja negativne ione, ki razstavljajo molekule vode (pare) v manjše molekule vode. Na ta način para lažje prodira skozi tkanino, ki jo likamo. Majhne molekule vode omehčajo tkanino in s tem se gube izravnajo brez velikega napora. Rezultat uporabe Ionic podlage je lažji proces likanja in večja gladkost oblačil in perila.

Koliko pare potrebujemo

Likalnik Gorenje SIT 2700RILikalna ploskev ima kar 439 luknjic za paro in njen vrh je prav posebno oblikovan za natančno likanje. Količina izpusta pare se lahko nastavi  od 0-50 gramov na minuto, pri čemer seže trenutni izpust Turbo pare do 160 g/min. Likalnik SIT 2700RI ima moč 2700W in je opremljen s kar 3-kratno zaščito ter s funkcijo avtomatskega izklopa,ki po preteku določenega časa, ko likalnik ne uporabljamo več, likalnik samodejno izklopi.

Likalnik Gorenje SIT 2700RIV njem lahko uporabljamo  navadno vodo, saj je opremljen z dvojnim sistemom proti nabiranju vodnega kamna in s sistemom za njegovo avtomatsko čiščenje. Pomembno pomoč predstavlja še sistem, ki preprečuje kapljanje vode in ustvarjanje vodnih madežev.Likalnik Gorenje SIT 2700RI

Običajno dobro ni poceni, pa vendar, včasih je akcijska cena tista, ki nam približa to, česar sicer nebi imeli. Priporočena maloprodajna cena za likalnik Gorenje SIT 2700RI  je namreč 74,90€, a smo malo pogledali naokrog in ugotovili, da je ravno tale likalnik trenutno v akcijski ponudbi, ki traja do 15. Maja, na voljo že za 59,90€.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.