Samonastavljiv

Ena nastavitev, veliko možnosti

Philips PerfectCare Aqua Silent GC8650Philips PerfectCare Aqua Silent GC8650 je sistemski likalnik (kar pomeni, da ima ločeno enoto za paro), ki omogoča brezskrbno likanje vseh vrst tkanin, od svile, volne, lanu, pa vse do kašmirja, v kateremkoli zaporedju, brez prilagajanja temperature. Ima tudi ogromen rezervoar za vodo, je močan in predvsem (tega nismo bili ravno vajeni) deluje zelo tiho. Tako zelo, da je najtišji na  svetu, čeprav omogoča hitro in preprosto likanje.

En likalnik za vse

Philips PerfectCare Aqua Silent GC8650Ko pišemo o likalniku Philips PerfectCare Aqua Silent GC8650, ne moremo mimo dejstva, da je namenjen prav vsem tkaninam, ki jih prepozna in jim zagotovi primerno temperaturo. Morda se sliši neverjetno, vendar so to dejstva, ki so jih potrdili tudi neodvisni inštituti in strokovnjaki.

OptimalTemp je tehnologija, ki samodejno zagotavlja primerno temperaturo za tkanino pod ploskvijo likalnika. Tako z likanjem oblačil opravimo hitreje, saj ni nepotrebnega čakanja za prilagajanje temperature posamezni tkanini. Strah pred likanjem občutljivih tkanin, kot so svila, kašmir, volna ali poliester, oziroma pred prežganimi oblačili, je odveč, saj likalnik zagotavlja varno uporabo in prilagodljivost. Da je likalnik še bolj varen in varno zaklenjen, ko tako želimo, poskrbi sistem Carry lock.

Likalnik, ki lepo drsi

Skrivnost resnično hitrega drsenja je v Philipsovi najboljši likalni plošči T-ionicGlide. Ta je skrbno zasnovana, domišljene oblike in z odprtinami za zračenje, ki zagotovijo enakomerno porazdelitev pare. Plošča likalnika je prijazna do tkanin in odporna proti praskam.

Veliko pare

Philips PerfectCare Aqua Silent GC8650Pri likanju nam največ težav povzročajo nekatere za likanje naporne tkanine in trdovratne gube, ki nastanejo potem, ko perilo pozabimo zlikati ali ga nerodno obesimo. Da bi bili kos tako zahtevnim nalogam je potrebna poč pare, s katero pa Likalnik Philips PerfectCare nima težav, saj zmore do 6,2 bara pritiska pare, ki prodre globoko v tkanino in  je temelj za brezhibne rezultate.

Paro dobimo s segrevanjem vode, zato pa potrebujemo rezervoar. Nič novega, pa vendar, če rezervoar ni dovolj velik, je lahko likanje zoprno zaradi prepogostega dolivanja. Likalnik Philips PerfectCare ima kar 2,5 litrski rezervoar za vodo. To je največ, kar doslej ponujajo Philipsovi likalniki. Veliko vode in obenem veliko nevarnosti za vodni kamen, a je ta pod nadzorom, saj ima PerfectCare sistem Easy De-Calc, ki poskrbi za samodejno učinkovito odstranjevanje vodnega kamna in tako podaljšuje življenjsko dobo likalnika.

Priročen in predvsem tih likalnik

Philips PerfectCare Aqua Silent je najbolj tih sistemski likalnik doslej, to pa je lahko včasih zelo pomembno za brezskrbno družinsko življenje. Čeprav imajo vsi radi lepo zlikano perilo namreč niso tako strpni, da bi prenašali zvoke, ki jih sproščata parna postaja in likalnik med likanjem.

Zapisali smo že, da je Philips PerfectCare Aqua Silent sistemski likalnik, pomembno pri tem pa je, da je njegovo prenašanje vseeno preprosto, saj tehta le 1 kg. In koliko tehta tak likalnik v denarnici? Pri Philipsu prodajalcem priporočajo, da sistemski likalnik Philips PerfectCare Aqua Silent GC8650 prodajo po ceni 236,99€. Ali je priporočilo za vas sprejemljivo, pa je že nekaj, o čemer odločate povsem sami.

Philips PerfectCare Aqua Silent GC8650

Sistemski likalnik,Philips PerfectCare,Aqua Silent GC8650,oblačila,likanje

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.