Para za vse

Parna postaja Tefal Total Protect X-Pert Control

Parna postaja Tefal Total Protect X-pert ControlLikanje. Ja, o tem smo že pisali in strinjamo se, da gre za opravilo, ki sodi na samo dno domačih opravil, ko jih razvrščamo po priljubljenosti. No, obstajajo posamezniki, ki se sicer ne strinjajo, a ne glede na to, smo prepričani, da je to opravilo potrebno karseda olajšati. Pri tem sta nam lahko v pomoč tehnika likanja, ki se običajno prenaša iz roda v rod in tehnologija. Ta se k sreči ne prenaša. Razvija se, izpopolnjuje in postaja enostavna za uporabo, obenem pa zmogljiva in neprizanesljiva do nalog, ki so ji zaupane.

NParna postaja Tefal Total Protect X-pert Controla področju likanja so parne postaje zagotovo korak naprej. Res je, imajo nekaj minusov. To so predvsem velikost, teža in cena, vendar tudi na tem področju iz dneva v dan napredujejo in našteto krepko odtehtajo z zmogljivostjo, enostavnejšo uporabo z višjo kvaliteto likanja ter tako boljšimi rezultati.

Sodi v sam vrh

Nova parna postaja Tefal Total Protect X-Pert Control glede na moč, po zagotovilih predstavnikov Tefala, trenutno sodi na sam vrh ponudbe na slovenskem tržišču. Namenjena je vsem, ki likanja ne marate, ker - tako pravi Tefal - ga boste z njo preprosto vzljubili. To naj bi se zgodilo predvsem zaradi izjemne natančnosti pri brezhibnem likanju, samo s pritiskom na gumbe. In tu imajo pri Tefalu verjetno kar pošteno prav. Parna postaja Tefal Total Protect X-pert ControlSaj veste koliko truda je potrebnega, da bi si pridobili izkušnje potrebne za izbiro prave temperature likanja. In koliko poškodovanih oblačil, truda, slabe volje? A ni priročno, ko lahko za vsako vrsto tkanine idealno kombinacijo temperature in pare izberete preprosto s pritiskom na gumb? Seveda je!

Kaj zagotavlja?

Parna postaja Tefal ima Smart Technology X-Pert Control, ki nam pri likanju ponudi pet posebnih ter skrbno izbranih kombinacij temperature in pare. Te so odvisne od vrste tkanin. Ali bomo likali sintetiko, svilo, volno, bombaž ali lan (jeans) lahko izberemo z enim samim dotikom. Dovolj je, da na deklaraciji oblačila (listek, ki je običajno prišit v notranjosti) preverimo za katero tkanino gre in to tudi izberemo z dotikom. Parna postaja Tefal Total Protect X-pert ControlIn vsa znanost se konča. Likanje se lahko prične brez posebnih priprav in razmišljanja o temperaturi.

Dobra oprema

Namen parne postaje Tefal Total Protect X-Pert Control je poenostaviti učinkovito likanje, zato je  tudi njena oprema prilagojena cilju.

Parna postaja Tefal Total Protect X-pert ControlMed likanjem bomo še posebej cenili zbiralnik vodnega kamna, hitro - dvominutno segrevanje, velik in odstranljiv rezervoar za vodo (1,8 l) ter seveda paro. Mogočen izpust pare pod pritiskom 6,5 bara je prilagodljiv do 120 g/min in lahko občasno doseže kar 380 g/min (turbo). Osveževanju oblačil je namenjen sistem za navpično likanje, ki je tudi v vodoravnem položaju tekoče zaradi gladke, samočistilne likalne plošče z ostro konico Autoclean.

Parna postaja Tefal Total Protect X-Pert Control ima poleg tehnoloških še nekaj povsem praktičnih lastnosti. Posebej dobrodošle med njimi so samodejno navijanje električne vrvice, samodejno ugašanje po osmih minutah mirovanja, Eco nastavitev z 20% prihrankom energije in samodejna čistilna likalna plošča Autoclean.

Parna postaja Tefal Total Protect X-pert Control

Kot smo že zapisali, ima slednja tudi posebej (ostro) oblikovano konico, s katero lažje likamo zahtevnejše dele, kot so žepi, okrog gumbov in drugi težje dostopni kotički oblačil.

Moč in cena

Ko ga ne uporabljamo, je likalnik je varno skrit pod zaščitnim pokrovom s sistemom zaklepanja, ki v obdobju mirovanja omogoča varen transport. Moč likalne postaje Tefal Total Protect X-Pert Control je 2200 W, njena cena pa se giblje od  269€ do 289€.


Parna postaja Tefal Total Protect X-Pert Control GV8980 ima 2200 W moči in možnost, da lahko za vsako vrsto tkanine idealno kombinacijo temperature in pare izberete preprosto s pritiskom na gumb.

Parna postaja,Tefal,Total Protect X-Pert Control,GV8980,likanje,perilo
Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.