Namesto likanja?

Dobrodošla pomoč pri likanju

Philips parni sistemi Clean Touch in Steam&GoRedki so med nami, ki jih ne motijo nadležne gube na oblačilih iz občutljivih tkanin in poležani našitki ali volančki, ki jih je z običajnim likalnikom težko popraviti. Philips je  zasnoval uparjalni sistem ClearTouch, ki zgladi gube in obenem oblačila osveži ter pomaga odpraviti neprijetne vonje.

Gube, ki nas tako motijo, se najprej pojavijo na občutljivih tkaninah, kot je svila ali nekaterih posebej krojenih oblačilih. Tu si z običajnim likalnikom seveda ne moremo pomagati in če nimamo časa za obisk čistilnice, je težava na dlani.

Philips parni sistemi Clean Touch in Steam&GoPhilips ClearTouch in Steam&Go nam v teh primerih še kako pomagata, saj z močjo pare gube odpravimo hitro in učinkovito. Parni sistem za likanje tkanin Philips GC536 in kompaktni parni sistem Philips GC430 omogočata 3 nastavitve količine pare, s katerimi lahko izberemo primerno moč za najboljše rezultate in način 'eco', ki nam omogoča celo varčevanje z energijo.

Philips parni sistemi Clean Touch in Steam&GoNajvečji Philipsov model je GC536, ki z XL-grelno površino iz nerjavečega jekla poskrbi za hitrejše likanje, saj skozi šobe z močjo 2000 W izpihuje paro, ki je sposobna zgladiti gube v nekaj potezah.

Philips parni sistemi Clean Touch in Steam&GoPhilipsov manjši sistem GC430 s tehnologijo 'pare po potrebi' zagotavlja paro le takrat, ko ga sprožimo in nam tako omogoča nadzor nad izpustom.

Najmanjši sistem Philips Steam&Go GC320 pa je še najbolj priročen na poti, ko si želimo, da bi v vsakem trenutku urejeno delovali tudi ko smo zdoma. Z neprekinjenim izpustom pare, ki dosega 24 g/minuto in hitrim segrevanjem, zagotavlja učinkovito glajenje gub in odpravljanje vonjav v nekaj trenutkih. Da bi nam šlo lažje od rok in bi bil videz res brez napak, je tu še nastavek s ščetko, ki z oblačil pobere lase ali mucke.

Philips parni sistemi Clean Touch in Steam&GoNajvečji med tremi sistemi, Philips GC536, ponuja še stojalo z varovalom s funkcijo 'obesi in zakleni', s katerim zagotovi stabilnost in udobnejše likanje. Ker ima tudi velik rezervoar za vodo omogoča daljše neprekinjeno likanje. Manjši sistem GC430 ima priložen priročen obešalnik za lažje glajenje oblačil.

Philips parni sistemi Clean Touch in Steam&GoOpisane modele druži preprosto vzdrževanje, saj pri vseh snemljiv rezervoar za vodo preprosto napolnimo in po uporabi odlijemo vodo. Aparata Philips GC536 in GC430 imata tudi samodejno čiščenje vodnega kamna. Seveda pa je prav vedeti, da z redno uporabo raztopine za preprosto izpiranje vodnega kamna napravam zelo podaljšamo življenjsko dobo.     

Parni sistemi Philips imajo, kot je za Philips običajno, priporočene maloprodajne cene. Philips GC320 71,99€, GC430 142,99€ in najdražji GC536 163,99€.
 
Parni sistemi Philips ClearTouch in Steam&Go GC so primerni za ravnanje gub, z njimi oblačila osvežimo in odpravimo neprijetne vonje v njih.

parni sistem,philips,gc320,gc430,gc536,gube,likalnik

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.