Stiro Express

Enostavno

Termozeta Stiro ExpressLikanje srajc je nekaj, kar redke med vami ne sovražijo. To je opravilo, pri katerem celo najbolj glasni obmolknejo, saj je zamudno, neprijetno, pa še ko je končano, vedno najdemo kako gubico ravno tam, kjer naj je ne bi bilo.

Termozeta je za te primere poiskal rešitev, ki ni predraga, pa tudi prezapletena ne. Stiro Express je nekakšen hibrid, s katerim si lahko zelo olajšate delo in prihranite čas, ki ga tako lahko namenite sebi ali drugim prijetnejšim zadevam.

Termozeta Stiro ExpressStiro Express je primeren za likanje, osveževanje in oživljanje vaših oblačil. Deluje po principu likalnih sistemov, ki ste jih doslej lahko videli le v profesionalnih pralnicah, saj lika s paro tako, da na poseben način vpeto oblačilo od znotraj segreje in ovlaži do te mere, da se gube zravnajo.

Obešalnik, na katerega se obesi oblačilo, je nastavljiv in primeren za vse velikosti srajc, bluz, sakojev, kril in drugih oblačil, medtem ko je hlače potrebno vpeti nekoliko drugače.

Stiro Express ponuja različne pripomočke, sicer pa ima 1580W moči in rezervoar, ki sprejme liter in pol vode.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.