Dynadock

Za zahtevne


Toshiba Dynadock 4KToshiba je predstavila dynadock 4K, ki je njen prvi dynadock s kakovostjo slike Ultra HD. Dynadock idealen za vse, ki zahtevajo grafično bogate vsebine na več zaslonih. Dynadock 4K ponuja tudi možnost navpične ali vodoravne postavitve, odvisno od prostora in delo na dveh zaslonih.  

Preberi več

Ray, Blu-ray…

Kino na domačem kavču


Predvajalnik blu ray Philips BDPPhilipsovi predvajalniki blu-ray zagotavljajo brezhibno sliko in odličen zvok. Ponujajo tudi številne možnosti za povezovanje z ostalimi domačimi avdio-video-napravami.  Seveda niso vsi enaki, razlikujejo se po zmogljivosti, funkcijah in seveda ceni.

Preberi več

Središče zabave

Sredi dnevne sobe


Philips 3D Blu-ray BDP5700 in BDP7750Če obožujete spremljanje najnovejših filmov v udobju priljubljenega kavča, vam tehnologija Blu-ray gotovo ni tuja. Če pa
Blu-ray-a še nimate, sta tu Philipsova predvajalnika Blu-ray BDP5700 in BDP7750, ki poskrbita za odlično sliko, zvok in
povezljivost.

Preberi več

Maksi zabava

Mala škatla, velik zvok


Mikro glasbeni stolpi PhilipsMikro glasbeni stolpi so kot nalašč za ljubitelje glasbe. Philips je zanje predstavil sisteme FX15/12, FX25/12 in FX55/12, ki jih odlikuje kakovostno pretakanje glasbe s preprostim, brezžičnim povezovanjem med pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in celo prenosnimi računalniki.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.