Philips za vse!


Izjemno eleganten in zaokrožen dizajn je sicer privlačen in modno naravnan, a je glavna prednost Philipsovega priključnega zvočnika vsekakor možnost, da nanj lahko prek FlexiDock priključka priključimo katerikoli pametni androidni mobilnik. Zahvaljujoč tehnologijam Bluetooth, DockStudio in Songbird zvočnik zagotavlja popolno glasbeno izkušnjo, saj omogoča neposredno predvajanjem glasbe z mobilne naprave ter sinhronizacijo in dostop do spletnih radijskih postaj ter avdio vsebin z osebnega računalnika ali spletnih mediatek.

Philips prikljucni zvocnik AS351 HighligtsPhilipsov priključni zvočnik z elegantnim zaokroženim dizjanom v večno modni črni barvi in z izjemnimi zvočnimi sposobnostimi pritegne že na prvi pogled. NJegova oblika je posebej primerna in prilagojena za Androidne telefone, saj ima vgrajen edinstven priključek FlexiDock, ki se prilega večini Androidnim mobilnim telefonom. Priključitev telefona omogoča takoi v pokončnem, kot v ležečem položaju, s čimer je telefon vedno v središču zvočnika. S tem je zagotovljeno tudi preprosto polnjenje mobilne naprave na priklopni postaji, ne glede na to, kje se nahaja priključek za polnjenje mobilnega telefona.

Philipsov priključni zvočnik odlikuje še posebna zaščita pred motnjami mobilnega telefona, kar zagotavlja popolnoma čist in realističen zvok, brez kakršnihkoli motenj. Moč, ki jo zvočnik ponuja, je 10W izhoda, dopolnjuje pa jo zaokrožena akustična oblika, ki ne zagotavlja le estetske vrednosti, temveč prispeva k zmanjšanju notranje resonace, kar rezultira v bolj natančni in naravni reprodukciji zvoka. Priključni zvočnik, zahvaljujoč natančno uglašenim cevem, zagotavlja tudi izjemno globoke in bogate učinke basov.

Philips prikljucni zvocnik AS351Funkcija Bluetooth omogoča predvajanje priljubljene glasbe neposredno z mobilnih androidnih naprav. Songbird, Philipsov intuitivni program za osebne računalnike ter aplikacija za telefone, pa poskrbi za samodejno sinhronizacijo med androidnim mobilnikom in osebnim računalnikom, kar zagotavlja bolj preprosto brskanje med shranjenimi glasbenimi datotekami. Ena izmed odlik Songbirda je zagotavljanje dostopa do številnih spletnih radijskih postaj in drugih spletnih glasbenih zbirk. Zahvaljujoč funkciji DockStudio pa lahko svoje najljubše skladbe preprosto delimo s prijatelji na Facebooku, si izmenjujemo fotografije izvajalcev na omrežju Flickr, poslušamo vremensko napoved za izbrana območja in si nastavimo posebne zvoke za bujenje.

Philips prikljucni zvocnik AS351Philipsov zvočnik je opremljen z dodatnim izhodom USB, ki je namenjen polnjenju dodatnega mobilnega telefona. Zvočnik je možno uporabljati na baterije ali preko električne energije, za kar poskrbi priloženi AC adapter.

Cena, ki jo Philips priporoča prodajalcem, je 129,99 €.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.