Trikrat nagrajeni Philips

Fidelio3

Philips nagrade What Hi-FiMed nagrajenci smo poiskali tudi Philips, ki je prejel tri nagrade: naziv za najboljši izdelek leta med soundbari si je prislužil Philipsov hišni kino Fidelio Soundbar HTL9100, nagrado za najboljše slušalke Fidelio M1, za najboljše brezžične slušalke pa Fidelio M1BT.  

Revija What Hi-Fi? Sound and Vision s svojimi mnenji, preizkusi uredništva in aktualnimi novicami velja za eno izmed najbolj zaupanja vrednih referenčnih točk v svetu, ki vplivajo na odločitev potrošnikov za nakup, njihove nagrade pa so takorekoč garancija za dober nakup.

Soundbar

Najboljši izdelek leta med soundbari (v kategoriji med 400 in 800 angleškimi funti), je po mnenju revije Philipsov zvočni sistem Fidelio Soundbar HTL9100, je za izjemen zvok opremljen s sistemom Virtual Sorround Sound, ki ustvari resnično filmsko doživetje, tehnologija Sorround on Demand pa omogoča, da sistem sestavimo po želji, s čimer imamo proste roke pri razporeditvi zvočnikov po prostoru. Sistem deluje preko tehnologije Bluetooth in neposredno preko priključka HDMI. Minimalističen dizajn se prilega sodobni opremi vsake dnevne sobe ali pisarne, več pa v izvirni obrazložitvi žirije.

Prenosne slušalke

Philips Fidelo nagrajene slušalke

Najboljše prenosne slušalke Philips Fidelio M1 (v kategoriji med 100 in 200 angleškimi funti) odlikuje tako vrhunska kakovost zvoka, kot tudi udobnost pri uporabi, saj so kljub čvrstemu dizajnu presenetljivo lahke. Odlikujejo jih zračne blazinice s spomninsko peno za čim večje udobje uporabnika. Da je zvok ob poslušanju še čistejši, so dobro zvočno izolirane, da ne prepuščajo zvokov iz okolice, tehnologija Bass Reflex System pa poskrbi za močne in čiste base. Mikrofon omogoča prostoročno telefoniranje, priročen gumb pa hiter prevzem klicev. Obrazložitev komisije.

Brezžične slušalke

Philips nagrade What Hi-Fi FidelioNajboljše brezžične slušalke Philips Fidelio M1BT so žirijo prepričale z vrhunsko kakovostjo zvoka v povezavi s svobodo, ki jo omogoča tehnologija Bluetooth. Odlikuje jih zvočna izoliranost, čist zvok in močni basi, tako da zajamejo polnost vsake skladbe, kot da bi jo poslušali v živo. Mehke in udobne blazinice s spomnisko peno in lahko dostopne nadzorne tipke za prilagajanje glasnosti pa poskrbijo za praktično in udobno uporabo. Obrazložitev komisije.

Ka pa cene?

Nagrajeni Philipsovi izdelki so pri nas na voljo po naslednjih priporočenih maloprodajnih cenah:
-    Philipsov zvočni sistem Fidelio Soundbar HTL9100: 799,99 €
-    prenosne slušalke Philips Fidelio M1: 199,99 €
-    brezžične slušalke Philips Fidelio M1BT: 249,99 €


Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.