Žur!

Privijačimo in že je žur

Awox LED Light and speakerNapravica, ki nam olajša delo, ko gre z avzdušje, se imenuje AwoX StriimLIGHT, ali kakor so strokovno zapisali ob imenu: »LED Light and Speaker«. Gre torej za luč z LED tehnologijo z vgrajenim zvočnikom. Vse kar potrebujemo je svetilo, ki ima grlo E27 (saj se še spomnite klasičnih žarnic, te so uporabljale grlo E27 in so še vedno zelo razširjene). Vanj preprosto privijačimo AwoX StriimLIGHT in žur se lahko začne.

AwoX StriimLIGHT zmore predvajati glasbo z našega mobilnika ali računalnika, ob tem pa jo tudi spremlja z ustreznim ritmom in barvo svetlobe. Kombinacija zvočnika in luči je tako popolna. Zvočnik ima 10W moči in se z vašimi napravami poveže prek Bluetootha. Awox LED Light and speakerUpravljamo ga prek priloženega daljinskega upravljalnika, s katerim ga vklopimo, uravnavamo moč zvoka ter vklop in izklop luči. Za svetlobo poskrbi LED tehnologija, ki pri tem uporablja moč do 6,7W. Ko sveti belo je njena svetloba toplo bela (warm white), 3000k. Priklop prek grla E27 je, kot smo že zapisali, klasično in zelo razširjeno grlo za žarnice.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.