Brez meja

Revolucija?

Univerzalni predvajalnik SharpSharp je že od nekdaj revolucioniral TV industrijo, sedaj pa s predstavitvijo novega visoko zmogljivega avdio izdelka to počne še na področju zvoka,” je dejal Jim Sanduski, podpredsednik strateškega trženja izdelkov družbe Sharp Electronics Marketing Company of America (SEMCA). “Sedaj bodo zmožnosti Sharpovega univerzalnega predvajalnika predstavile popolnoma nove načine konfiguracij domačega avdia in sistemov domačega kina. Kombinacija brezžičnega prenosa nestisnjenega zvoka in videa Full HD bo ustvarila neprekosljivo kakovostno izkušnjo gledanja v vašem domu.

Univerzalni predvajalnik SharpStranke želijo priročnost, enostavnost in kakovost sistema brezžičnega domačega kina,” pravi Jim Venable, predsednik združenja WiSA. “Navdušeni smo, da bo Sharp na sejmu CES predstavil prvi univerzalni predvajalnik, združljiv s standardom WiSA.

Povezan!

Univerzalni predvajalnik SharpUniverzalni predvajalnik je lahko del celotnega s standardom WiSA združljivega ekosistema, v katerem uporablja notranje oddajnike za povezavo z do 8 z WiSA združljivimi zvočniki (do 7.1-kanalni prostorski zvok). Lahko pa se tudi odločimo drugače in ga namestimo z WiSA združljivim Sharpovim brezžičnim mostom (VR-WR100U), ki se lahko poveže tudi z drugimi ojačevalci in zvočniki. Predvajalnik lahko predvaja diske SACD in CD, Blu-ray in DVD ter ponuja 3 vhode HDMI, 2 vrati USB in internetno povezavo za prenos spletnih možnosti do uporabnika.

Razliko naredi izdelava

Univerzalni predvajalnik SharpPogonski mehanizem predvajalnika je izredno trden in natančno bere Super Audio CD diske in standardne DVD diske, uspešno pa prebere tudi podatke v formatu Blu-ray. Kombinacija dvojedrnega izoliranega osnovnega sistema in topologije tiskane vezne plošče z razširjeno strukturo izloči zunanje vibracije in uhajanje signalov. Nove napajalne komponente vključujejo po meri nastavljene kondenzatorje z izboljšano stabilnostjo in zmogljive a učinkovite pretvornike z jedrom R, ki zagotavljajo natančno in stabilno delovanje.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.