Središče zabave

3D Blu-ray

Philips 3D Blu-ray BDP5700 in BDP7750Tehnologija, ki omogoča predvajanje filmov v domačem okolju je že tako napredovala, da razen vzdušja in velikosti platna skorajda ni razlike v kakovosti predvajanja. Pravzaprav mnogi doma dosegajo veliko višji standard, le filmi so na voljo kasneje, saj jih najprej dobijo kinematografi. Philipsova predvajalnika 3D Blu-ray BDP5700 in BDP7750 poskrbita za odlicno sliko in zvok, z neverjetno povezljivostjo pa omogocata hiter dostop do spletnih vsebin. Dnevno sobo spremenita v sredisce zabave za vso druzino.

Vsemogočni predvajalnik

Philips 3D Blu-ray BDP5700 in BDP7750Tehnologiji Dolby TrueHD in DTS-HD že tako odlično sliko Blu-ray tehnologije še dopolnita z visokokakovostnim in čistiim prostorskim zvokom, ki 3D-doživetje naredi še bolj pristno. Glasbo in videoposnetke preko povezave USB 2.0 predvajamo kar neposredno na televizorju, podpora za Skype pa omogoča videoklice v res dobri resoluciji. S priključitvijo tipkovnice lahko hitro dostopamo tudi do storitev Smart TV in do spletnih vsebin.

Žice so preteklost

Philips 3D Blu-ray BDP5700 in BDP7750S tehnologijo SimplyShare in vgrajenim Wi-fi hitro vzpostavimo povezavo in vsebine na TV pretakamo kar brezžično. S tem so naša pretekla doživetja v sliki vedno na dosegu roke. Zahvaljujoč DivX Plus HD lahko na predvajalniku Blu-ray BDP5700 v visoki ločljivosti predvajamo tudi format DivX, omrežna povezava DLNA pa nam omogoča, da gledamo fotografije in videoposnetke z računalnika neposredno na velikem zaslonu našega televizorja.

Mobi upravljanje

Philips 3D Blu-ray BDP5700 in BDP7750

Pogosto se nam zgodi, da založimo daljinski upravljalnik, zato so pri Philipsu, za Philipsove izdelke seveda, poenostavili upravljanje. Namesto daljinskega upravljalnika namreč lahko uporabljamo kar pametni telefon ali tablico.

Philips za svoja modela Blu-ray predvajalnikov priporoča naslednji ceni: za BDP5700 134,99 EUR, za BDP7750 pa 199,99 EUR.
 
Philips,predvajalnik 3D Blu-ray,BDP5700,BDP7750,zabava,hišni kino

Philips,predvajalnik 3D Blu-ray,BDP5700,BDP7750,zabava,hišni kinoPhilips,predvajalnik 3D Blu-ray,BDP5700,BDP7750,zabava,hišni kino

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.