Ray, Blu-ray…

Predvajalniki Philips Blu-ray

Predvajalnik blu ray Philips BDP5700Philipsovi predvajalniki blu-ray poskrbijo za brezhibno sliko in zvok, obenem pa ponujajo številne možnosti za povezovanje z ostalimi domačimi avdio-video-napravami. Predvajalnik blu ray Philips BDP7750Predvajalnik Philips blu-ray BDP5700 s 3D Full HD prinaša čisto sliko visoke ločljivosti.

Še nekoliko bolj resnično sliko zagotavljata predvajalnika Philips BDP7750 in BDP9700 s tehnologijo 4K Ultra HD, ki sliki daje izjemno ostrino in čistost. Predvajalnik blu ray Philips BDP9700Predvajalnik BDP9700 vsebuje tudi tehnologijo Qdeo™, ki omogoča predvajanje nevpadljivih in naravnih vidoposnetkov. Gre za sliko z manj šumi, izboljšanim kontrastom, natančnimi podrobnostmi in večjo globino.

Zmorejo DivX Plus HD

Predvajalnik blu ray Philips BDP5700Predvajalniki imajo certifikat DivX Plus HD, ki prinaša digitalni video v pravi visoki ločljivosti, kar pomeni, da z njimi lahko uživamo v kakovostni sliki tudi pri videoposnetkih in filmih s spleta. Vsi trije predvajalniki ponujajo ogled vsebin v tehniki 3D. Če jo podpira tudi televizijo, na katero so priključeni, si preprosto nadenemo očala in se prepustimo dogajanju.

K izvrstni sliki za popolno doživetje vsi trije predvajalniki dodajo še dober in kvaliteten prostorski zvok HD 7.1, ki ga ustvarjata Dolby TrueHD in DTS-HD. Ta tehnologija ponuja najhitrejši zvok, razlike med reproduciranim zvokom in studijskim izvirnikom pa postanejo neopazne.

Predvajalnik blu ray Philips BDP9700Možnosti povezovanja, ki jih ponujajo predvajalniki so preproste. Miracast™ je standard za brezžično predvajanje zaslonov med enakovrednimi napravami, povezanimi preko Wi-Fi Direct. Tako si vsebine z domačih avdio-video-naprav preprosto, preko uporabniškega vmesnika, ogledamo na velikem zaslonu.

Preprosto upravljanje

Predvajalnik blu ray Philips BDP9700Z aplikacijo MyRemote pametni telefon ali tablični računalnik s sistemom iOS ali Android zlahka spremenimo v daljinski upravljalnik. Brezžično, preko omrežja Wi-Fi, lahko kjerkoli v stanovanju izbiramo glasbo in nadziramo ostale nastavitve predvajalnikov. Iz kuhinje ali spalnice lahko preprosto ugasnemo predvajalnik, če smo ga pozabili ugasniti ob odhodu iz prostora. Brezžično prenašanje glasbe, filmov in fotografij s tabličnega ali osebnega računalnika in pametnega telefona na predvajalnik blu-ray je z aplikacijo SimplyShare čisto enostavno.
 
Philipsovi predvajalniki blu-ray so všečni. Lahko bi reklo dokaj klasično oblikovani in elegantno črni, zaradi česar jih je mogoče umestiti v večino prostorov. Na voljo so po priporočenih maloprodajnih cenah, in sicer BDP5700/12 za 139,99€, BDP7750/12 za 199,99€ in najzmogljivejši BDP9700/12 za 549,99€.

Predvajalniki Philips blu-ray BDP predvajajo odlično 3D sliko in kvaliteten zvok, zmorejo pa tudi povezovanje z avdio in video napravami.

Philips,predvajalnik,blu-ray,BDP5700,BDP7750,BDP9700

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.