Dynadock

Toshiba Dynadock 4KPodpira visoko ločljivost

Toshibin dynadock 4K podpira ločljivost Ultra HD (3840 x 2160 slikovnih pik) na enem zaslonu prek izhoda za dodatni monitor in s tem omogoča, da slike z zaslona našega računalnika prenesemo na večji zaslon. Podpira tudi ločljivost, ki je višja kot Full HD, in sicer do 2048x1152 slikovnih pik, prek izhodov DVI-I ali HDMI.

Zasloni

Toshiba Dynadock 4KToshiba dynadock 4K podpira predvajanje vsebin z ločljivostjo 2048x1152 slikovnih pik na dveh dodatnih zaslonih, v kolikor hkrati uporabimo izhoda HDMI in DVI-I. Če k temu prištejemo še osnovni zaslon računalnika, s tem dobimo možnost predvajanja vsebin z visoko ločljivostjo na treh zaslonih, s čimer povečamo vsestranskost naprav, saj lahko istočasno predvajamo najrazličnejših informacije.  

Toshibin dynadock 4K je elegantne oblike in se prilagaja prostorskim potrebam tako, da omogoča možnost navpične ali vodoravne postavitve.

Dynadock 4K ima štiri vrata USB 3.0 zadaj in dve spredaj. Ssprednja vrata USB 3.0 podpira tehnologija »Sleep-and-Charge«, ki nam mogoča, da priključene naprave polnimo tudi, ko je naš prenosnik izključen. Tu sta še priključka za slušalke in mikrofon ter Gigabit LAN, ki omogoča spletno povezavo.

Toshib dynadock 4K bo na voljo v prvi četrtini tega leta.

Nekaj značilnosti

  • Podprta ločljivost do 4K (3840x2160 slikovnih pik preko vrat DisplayPort) / do 2048x1152 slikovnih pik prek vrat DVI-I ali HDMI / dvakrat po 2K (2048x1152 slikovnih pik, če hkrati uporabljate vrata HDMI in DVI-I)
  • Povezljivost: 1x DisplayPort, 1x HDMI-out, 1x DVI-I, 1x priključek za slušalke, 1x priključek za mikrofon, 6x USB 3.0 (2x funkcija »Sleep-and-Charge«), vrata Gibabit LAN  
  • Video načini: zrcalno namizje, razširjeno namizje, primarni zaslon
  • Varnostna reža
  • Podprti operacijski sistemi: Windows 7, Windows 8 ali Windows 8.1
  • Barva: črna
  • Dimenzije:
  • 28x76x225 mm
  • 86x130x231 mm (s podstavkom)
  • Teža: 317 g (brez podstavka)
Toshiba Dynadock 4K

Toshiba dynadock 4K je prvi dynadock s kakovostjo slike Ultra HD, idealen za vse, ki zahtevajo grafično bogate vsebine na več zaslonih, možnost navpične ali vodoravne postavitve in zanesljivo povezljivost.

toshiba,dynadock,4k,predvajalnik

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.