PHILIPS BDP7700

Philipsov predvajalnik BDP7700 je opremljen z najsodobnejšimi tehnologijami video in avdio vsebin. Za ostro in jasno sliko poskrbi Philipsova tehnologija CinemaPerfect HD, ki predstavlja nov standard na področju kakovosti videa. Ta inteligentna tehnologija zmanjša šum in izostri sliko, s čimer omogoča najkakovostnejše predvajanje videa doslej. Za zmanjšanje šuma, ki nastane pri stiskanju videa v obliko zapisa MPEG je poskrbljeno z naprednim prilagajanjem signala, izboljšana obdelava barv pa na zaslon prinaša ostre slike z intenzivnimi barvami.
Tehnologiji Quad Full HD in Blu-ray 3D zagotavljata visoko ločljivost slike, tudi pri prikazovanju slike v trodimenzionalni tehniki. Tehnologija Blu-ray 3D namreč ustvarja občutek globine in na domači zaslon prinaša izboljšano ter neverjetno realistično kinematografsko sliko ločljivosti 1920x1080 Full HD.

3D tehnologijaBDP7700 je za zagotavljanje dodatnih filmskih užitkov opremljen tudi s funkcijo 2D to 3D, ki z najsodobnejšo digitalno tehnologijo analizira vsebino 2D videa, tako da loči ospredje od predmetov v ozadju in v udobje doma prinaša globino 3D filmov. Da zabave ne bo nikoli zmanjkalo, pa poskrbita funkciji Smart TV Plus in SimplyShare. Slednja omogoča brezžično povezavo in neposredno predvajanje fotografij, filmov ali skladb z naprav, kot sta osebni računalnik in pametni mobilni telefon. Smart TV Plus pa preko aplikacije Net TV ponuja dostop do številnih multimedijskih vsebin, kot so spletne videoteke, Facebook, Skype, digitalne knjige, vremenske napovedi in druge spletne mediateke.

Prostorski zvokPredvajalnik navduši z odličnim zvokom, saj je opremljen s tehnologijama Dolby TrueHD in DTS-HD MA, ki bosta poskrbeli za izjemno realističen, čist in pristen zvok, kot so si ga zamislili ustvarjalci. Da se lahko popolnoma zatopimo v filmsko dogajanje, poskrbi tehnologija Master Audio s 7.1-kanalnim prostorskim zvokom. Ko pa uporabnik med poslušanjem glasbe ne potrebuje prostorskega zvoka, sistem samodejno nastavi 2.1-kanalni stereo zvok, ki omogoča najboljšo obliko predvajanja glasbe.

Philiposv predvajalnik BDP7700 podpira predvajanje videoposnetkov ali glasbe iz Blu-ray plošč, USB vmesnikov in trdih diskov. Za upravljanje Philipsovega predvajalnika BDP7700 je namesto daljinskega upravljanika mogoče uporabiti tudi pametne mobilne telefone, kar omogoča brezplačna aplikacija MyRemote.

Priporočena maloprodajna cena za blu ray predvajalnik BDP7700 je 199 EUR.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.