Philipsov Blu-ray

Še več zabave

S predvajalnikom Blu-ray Philips BDP5500 si lahko preprosto privoščimo še več zabavnih in filmsko obarvanih večerov v visoki kakovosti slike in zvočni dovršenosti. Opremljen je namreč z najsodobnejšimi video in avdio tehnologijami, kot so 3D Full HD, DivX Plus HD, 2D to 3D, Dolby TrueHD in DTS-HD MA.
Zadnji dve sta zaslužni predvsem za čist in realističen prostorski zvok HD 7.1, ki daje občutek, da se dogajanje na zaslonu odvija v naši dnevni sobi. K še bolj realističnem vzdušju prispeva tehnologija 3D Full HD, ki z ločljivostjo 1920x1080 pikslov za levo in desno oko poskrbi za neverjetno realistično kinematografsko sliko v 3D tehniki.

Ostro kot britev

Philips Blu-ray BDP5500DivX Plus HD je tehnologija, ki zagotavlja ostro in vrhunsko ločljivost digitalne slike vseh video posnetkov, tudi DivX Plus (videoposnetki H.264 visoke ločljivosti z izjemno kakovostnim  zvokom AAC v vsebniku datotek MKV) in starejših različic videoposnetkov DivX z ločljivostjo do 1080p. Zahvaljujoč posebni funkciji 2D to 3D pa si lahko vse filme ogledamo v 3D tehniki.

Predvajalnik ponuja številne možnosti za kratkočasenje in zabavo, saj je opremljen z aplikacijo Smart TV Plus, ki omogoča dostop do številnih spletnih video in avdio vsebin, kot so mediateke, videoteke, spletne strani, digitalne knjige, vremenske napovedi, igre, razvedrilo, spletne informacije in druge storitve na zahtevo. Sprejemnik Wi-Fi, omrežna povezava DLNA in funkcija SimplyShare pa omogočajo preprost in hiter prenos ter neposredno ogledovanje fotografij, glasbe in filmov prek osebnih računalnikov, tablic in pametnih mobilnih telefonov.

Interaktiven, hiperaktiven?

Interaktivno uporabniško izkušnjo omogoča podpora za opravljanje klicev in video klicev prek sistema Skype, brskanje po spletu pa je preprostejše zaradi možnosti priključitve tipkovnice USB. Prav tako lahko prek povezave USB 2.0 neposredno predvajamo glasbo ali video vsebine iz vmesnikov USB ali trdega diska. Zahvaljujoč brezplačni aplikaciji MyRemote pa je blu-ray predvajalnik mogoče upravljati tudi prek tabličnega računalnika ali pametnega telefona.

Philipsov Blu-ray predvajalnik BDP5500 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 129,99 €.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.