Zeleno naj bo

Gozdovi so naše bogastvo


Electrolux za gozdoveRes je, saj čistijo zrak, zagotavljajo zdravo pitno vodo, preprečujejo erozijo, so dom številnim živalim in omogočajo zdravo rekreacijo. Po podatkih Zavoda za gozdove Slovenija spada med najbolj gozdnate države v Evropski uniji; smo na tretjem mestu, takoj za Švedsko in Finsko.

Preberi več

Ocena AAAA

Sesalnik Electrolux UltraOne Quattro


Electrolux UltraOne QuattroSesalnik Electrolux UltraOne Quattro
je prvi model Electroluxovih sesalnikov, ki ima oceno štirih A-jev. Njegov motor ima nizko porabo energije, čeprav ima celo boljšo učinkovitost pobiranja prahu, kot sesalniki z višjo močjo delovanja na trdih tleh z razpokami in na preprogah.

Preberi več

12 metrski doseg

Sesalnik Electrolux UltraFlex


Sesalnik Electrolux UltraFlexČeprav novi evropski predpisi omejujejo moč sesalnikov, se ti, zahvaljujoč razvoju, vsakič znova izkažejo. Electrolux UltraFlex je sesalnik brez vrečke s turbo ciklonsko tehnologijo. Opremljen je s kombinacijo pametnih lastnosti, zaradi katerih je predvsem enostaven in okreten.

Preberi več

Dvakrat deset

10 let in 10 milijonov


Electrolux Ergorapido praznuje 10 letSeptembra je bil narejen sesalnik Electrolux Ergorapido, ki nosi številko 10 milijonov. In ta sesalnik je poseben tudi zato, ker letos mineva 10 let od predstavitve prvega baterijskega sesalnika Ergorapido. Od svojega začetka v 2004 pa vse do danes se je ta sesalnik prodajal v več kot 70 državah sveta, od Argentine do Jemna, s čimer je postal najbolj dostopen baterijski sesalnik na svetu.

Preberi več

Eko sesanje

Več sesanja z enako porabo


Philips eko sesanje 2014Novi Philipsovi sesalniki iz eko serije zagotavljajo odlično sesalno moč z občutno nižjo porabo energije, saj so prilagojeni novi evropski direktivi. Njihova vhodna moč ni višja od 1600 W, vseeno pa jih odlikuje višja moč delovanja, manjša poraba energije, tiho delovanje in slovenski motor.

Preberi več

Samsung Powerbot

Robotski sesalnik


Samsung Poverbot VR9000Napredni gospodinjski aparati, ki jih Samsung predstavlja tržišču, dokazujejo, da je postal pravi inovator na tem področju. Samsung Powerbot VR9000, robotska naprava za čiščenje doma z veliko močjo sesanja in najsodobnejšo Samsungovo senzorsko tehnologijo to le še potrjuje.

Preberi več

Hitri in zadovoljni

Kako sesamo Slovenci


Anketa o sesanje v Sloveniji ElectroluxSvetovna raziskava o čiščenju, ki jo je naredil Electrolux je spletna raziskava o navadah med sesanjem doma. Vzorec raziskave je bil zajel 28.000 oseb v 23 državah sveta. Tudi v Sloveniji so letos spomladi izvedli mini lokalno raziskavo pri kateri je sodelovalo 111 oseb.

Preberi več

Želite čistejši svet?

Manj je več


Electrolux Green sesalniki iz recikliranih materialovAli veste, da Electrolux pri izdelavi vsakega sesalnika Electrolux Green prihrani približno 2 litra surove nafte in 80 litrov vode. V primerjavi z izdelavo iz nove plastike je za izdelavo delov iz obnovljene surovine potrebne kar 90% manj energije. Je torej res, da z novimi napravami naredimo več in porabimo manj? Večinoma ja!

Preberi več

Več kot 100 let!

Bogata zgodovina sesalnikov Electrolux


102 let sesalca ElectroluxLetos mineva 102 leti odkar je Electrolux izumil in lansiral sesalec LUX 1. Od takrat so se sesalniki precej spremenili in postali nepogrešljiva pomoč pri čiščenju. Nekoč težki več kot 10 kilogramov in dragi kot žafran, so danes cenovno dostopni in lahki ter enostavni za upravljanje.

Preberi več

Analiza vrečke

Vrečka za prah pove več kot tisoč besed

Electrolux analiza vrečk za prah
Elektrolux
je pri svojih sesalcih nekaterih uporabnikov iz Los Angelesa, Sao Paola, Stockholma, Pariza, Singapurja, Seula in Tajpeja zbral vrečke za prah, da bi raziskal kaj se skriva v njihovi notranjosti. Vas zanima kaj so našli? Dovolj, da so lahko zapisali tudi nekaj priporočil za izboljšanje okolja.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.