Sesanje ni igra!

Sesati ali posesati?

Sesalec Miele S8730


Moč, ki jo ponuja Miele je 2.200W, s čemer sicer sodi med močnejše sesalce, vendar ga to še ne uvršča med boljše. To, da v sesalec potegnemo sleherni drobec prahu namreč ni težko doseči, veliko bolj važno je, ali ga bomo v sesalcu tudi varno shranili do trenutka, ko bo skupaj z ostalo umazanijo končal med odpadki. Bistveno je torej ali opazimo razliko med sesati in posesati? In ta se kaže prav v sistemu filtriranja - ali kot danes raje rečemo - čiščenja zraka. Miele tu ponuja aktivni HEPA filter in vrečko za prah HyClean s samodejnim zapiranjem, protector-Netting šivi ter kar 9 plastnim filtrom. To pa so že prepreke, ki jih tudi najmanjši drobci prahu težko prelisičijo. Uporabna prostornina vrečke za prah je 4,5 litra, na zamenjavo nas opozori prikaz potrebne zamenjave vrečke za prah, da bi bil zrak vedno čist pa dodatno poskrbi prikaz potrebne zamenjave filtra za izhodni zrak.

Udobno upravljanje

Sesalnik upravljamo preprosto z uporabo elektronskega krmiljenja na ročaju, zaradi česar se nam ni potrebno priklanjati ali z nogo drsati po njem. Pri tem je v pomoč tudi svetlobni prikaz nastavljene stopnje moči. Podvozje s tremi kolesci na jekleni osi, ki ne poškodujejo talnih oblog omogoča, da nam sesalec sledi kot zvesti prijatelj, pri čemer je delovni radij 11 m, merjeno od vtičnice v katero smo ga priklopili.

Oprema

Miele S 8330 MedicairUčinkoviti sesalniki potrebujejo tudi primerne in praktične pripomočke, ki jih pri seriji S8 ne zmanjka. To so preklopni lahkotekoči talni nastavek, tridelna teleskopska cev iz plemenitega jekla, priključek za električno krtačo, turbo krtača, talna krtača Parquet Twister in tridelni pribor integriran v ohišje sesalnika (nastavek za oblazinjeno pohištvo, ozki nastavek ter
sesalni čopič z naravnimi ščetinami).

Med Mielejivimi odlikami najdemo še zvočno izolacijo Silence, zaradi katere je sesanje manj moteče. Sranjevanje olajša obojestransko vgrajeno držalo sesalne cevi za shranjevanje na majhnih prostorih, medtem ko je samodejno navijanje električnega kabla danes že skoraj samoumevno.

Uvrščanje v višji cenovni razred je dandanes potrebno večkrat in dobro utemeljiti, zato ima Mielejev sesalec tudi inteligentni sistem Park za premore med sesanjem in mehko obrobo za zaščito pohištva, ki preprečuje, da bi z udarci sesalnika poškodovali pohištvo. Ker pa je pomemben tudi sesalec in bi dolgotrajno sesanje lahko pregrelo njegove pogonske dele, ima vgrajeno kontrolno lučko za zaščito pred pregretjem motorja, ki pa se med običajno rabo skorajda ne more vključiti, saj bi do pregrevanja lahko prišlo le zaradi okvare ali res skrajnih pogojev uporabe.

Video predstavitev

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.