Philips Performer

Temeljito domače sesanje

Prednosti aparata Philips PerformerPhilipsov najnovejši model sesalnika Performer FC9174/01 z vrečko odlikuje največja sesalna moč doslej. Pohvali se namreč s kar 500 W sesalne moči in 2200 W motorjem, s čimer zagotavlja popolne rezultate čiščenja. Prednost sesalnika so tudi izjemno velike 4-litrske vrečke s-bag, ki zagotavljajo dolgotrajno čistočo brez prahu, saj se ob napolnjenosti samodejno zaprejo. Tako prah tudi ob menjavi vrečke ne uhaja nazaj v prostor.

Sesalnik Philips PerformerSesalnik Philips Performer je še posebej primeren za uporabo v gospodinjstvih, kjer imajo družinski člani težave z alergijami, saj je pridobil prestižen certifikat ECARF, ki potrjuje, da sesalnik ustreza strogim standardom kakovosti na področju učinkovitega odstranjevanja alergenov v bivalnih prostorih. Novi Performer je namreč opremljen z inovativno tehnologijo HEPA AirSeal in pralnim higienskim filtrom HEPA 13, ki 99,95 % uspešno ujameta prašne delce, bakterije in mikrobe v vsesanem zraku, preden se ta zopet vrne nazaj v prostor.

Sesalnik Philips PerformerZa popolnoma preprosto čiščenje brez napora je sesalnik opremljen tudi s turbo nastavkom  TriActive, ki zagotavlja edinstveno delovanje 3-v-1. Opremljen je namreč z vrtljivo krtačo, ki omogoča globinsko čiščenje preprog in hitro odstranjevanje dlak ter prahu. Ta aktivno odstranjuje majhne prašne delce ter lase in živalske dlake iz preprog in tako zagotavlja do 25 % bolj učinkovito čiščenje preprog. Krtačo lahko uporabljamo tudi na trdih površinah, saj je opremljena s koleščki, ki preprečujejo poškodbe talnih površin. Zaradi edinstvene oblike nastavka v obliki puščice je sesanje preprostejše tudi na težje dostopnejših mestih, kot so mesta pod posteljami, sedežnimi garniturami ali omarami.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.