Philips AquaTrio

Philips AquatrioDva valja

Dva čistilna valja iz mikrovlaken se vrtita z veliko hitrostjo in pri tem odstranjujeta umazanijo, madeže in tekočine, zatem pa površino še osušita. Vsa ta dejanja AquaTrio opravi hkrati, zato je revolucionarna pridobitev pri čiščenju tal, saj odpade nizanje naštetih del posebej in čakanje, da se tla posušijo.


Trojno delovanjePhilips Aquatrio

Z uporabo tehnologije trojnega delovanja AquaTrio hkrati opravlja tri različna čiščenja: ciklonsko sesanje učinkovito vsesa prah in odstrani umazanijo, zatem sledi mokro brisanje, ko edinstvena čistilna valja s hitrim vrtenjem in dodajanjem vode učinkovito in hitro odstranita madeže in tekočine s trdih talnih površin, na koncu pa AquaTrio tla še osuši, saj vrteča čistilna valja v trenutku vpijeta preostalo tekočino in tla so že skoraj suha. Valja se prilagodita površini tal ter čistita celo med režami. AquaTrio je idealen za čiščenje vseh vrst trdih tal: les, parket, laminat, plastične mase, keramiko in naravni kamen. Ni pa primeren za čiščenje preprog.

Vedno s čisto vodo

Philips AquatrioAquaTrio ima kar nekaj zanimivih novosti, ki nam olajšajo čiščenje tal in čiščenje aparata. Opremljen je s posebno razdelilno napravo, ki zagotavlja, da je izhodni zrak popolnoma čist, filtra pa ni potrebno čistiti. AquaTrio ima dva ločena rezervoarja in praktičen LED indikator vode, ki zasveti, ko je za rezervoar za umazano vodo poln ali ko je potrebno napolniti rezervoar s čisto vodo. Rezervoar za umazano vodo zelo enostavno odstranimo in namestimo nazaj. Hitro se vrteča valja iz mikrovlaken se med delovanjem sama očistita. Ločena rezervoarja za čisto in umazano vodo ter samočistilna valja zagotavljajo, da je nečistoča učinkovito odstranjena in varno zbrana v rezervoarju. AquaTrio vedno pomiva s čisto vodo in valjema. Učinkovit je s toplo in hladno vodo. Po želji lahko dodate detergent, vendar je učinkovit tudi brez njega. Philips AquatrioZ enim polnjenjem vode lahko AquaTrio očisti do 60 kvadratnih metrov površine, saj ima rezervoar za vodo kapaciteto 0,7 litrov. Aparat je ekološki, z njim prihranite do 50 odstotkov energije in porabite kar do 70 odstotkov vode manj, kot bi ju porabili pri običajnem čiščenju tal.

Dolžina omrežnega kabla je 8 metrov, a lahko ste brez skrbi, saj je AquaTrio opremljen s sistemom, ki preprečuje, da bi čistilna valja zajela omrežni kabel. Ta je navit okoli držal, dolžino omrežnega kabla pa reguliramo tako, da pri premikanju enostavno sprostimo potrebno dolžino. AquaTrio ima tudi praktičen ročaj za prenašanje, zaradi koles pa je premikanje po prostoru enostavno.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.