Samsung Motion Sync

Kaj pravi Samsung?

Sesalnik Samsung Motion Sync»Kot pri drugih gospodinjskih aparatih smo tudi pri tem želeli nadgraditi naše izdelke glede na potrebe naših kupcev,« je povedal Boo-Keun Yoon, predsednik in generalni direktor Consumer Electronics pri Samsungu. »Njihovo življenje se kar naprej spreminja in razvija, naša naloga pa je, da to z njim počnejo tudi naši izdelki. Zato sem ponosen, da nam je prav to uspelo s sesalnikom Motion Sync, ki se lahko brez težav vključi v vsakdanjik še tako zaposlene družine.«

Nadzor v rokah uporabnika

Sesalnik Samsung Motion SyncZaradi tehnologije Motion Sync Design se posoda obrača ločeno od koles, zato je sesalnik stabilnejši pri sunkovitejših obratih. Njegovo težišče omogoča večjo agilnost, podobno kot da bi presedlali z avta s pogonom na dve kolesi na avto s štirikolesnim pogonom.

Edinstveno usločena kolesa so nagnjena malce navznoter, pri posodi pa narazen, zato je sesalnik stabilnejši in se ne prevrne, kar omogoča, da se v celoti posvetimo sesanju. Kolesa so votla in primerna za vse podloge, tako se sesalnik zlahka premika po preprogah, laminatu, parketu in čez pragove.

Moč sesanja, ki traja

Inovativna tehnologija CycloneForce Multi v sesalniku Motion Sync je sestavljena iz štirinajstih predelov, ki ustvarijo ciklonski pretok zraka. Centrifugalna moč popolnoma loči prašne delce in smeti od zraka ter jim preprečuje, da zapustijo posodo. Zato se filter ne zabaše, moč sesanja pa ostaja velika.

Medtem ko ima večina sesalnikov brez vrečk rebrast filter, je Samsungov Motion Sync opremljen s preprostim penastim filtrom, ki polovi večino umazanije in se ga dá preprosto oprati. Peno samo hitro speremo pod tekočo vodo, s tem pa bo sesalnik še dolgo ohranjal visoko moč sesanja, filter pa se ne bo zabasal.

Noben prašen delec ni varen pred krtačo Extreme Force z novim oprijemom, ki enakomerno razporedi pritisk po krtači in zagotovi maksimalno čiščenje prašnih delcev.

Udobje na dlani

Sesalnik Samsung Motion SyncSamsungov sesalnik Motion Sync uporabniku prinaša popoln nadzor nad priročnimi načini čiščenja, saj so vse kontrole vgrajene v držaj palice. Tudi posebni pripomočki za čiščenje so vgrajeni v držaj, zato je preklapljanje med cevjo, nastavki za čiščenje razpok in oblazinjenega pohištva hitro in preprosto, saj jih ne rabite snemati z naprave.

Vgrajen daljinski upravljalnik omogoča preprost vklop in izklop naprave ter izbiro primerne moči sesanja. Ti gumbi so priročno nastavljeni na držaju, zato vam to prilagajanje več ne bo jemalo časa kot nekoč.

Preprost prikazovalnik Dust Alert nas z rdečo lučko opozori, da je zaznal posebno prašen del prostora. Takoj ko je predel popolnoma očiščen, se prikaže zelena lučka, ki nam pove, da se lahko premaknemo naprej. Zato se ne rabimo več spraševati, ali je določen del že dobro očiščen, temveč nam to pove sesalnik, s tem pa prihranimo kar nekaj dragocenega časa.

Ko končamo s čiščenjem, posodo za prah preprosto odstranimo in izpraznimo v smeti, s tem pa se izognemo ponovnemu prašenju že očiščenih tal.

Tehnični podatki
Sesalnik Samsung Motion Sync tehnični podatki

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.