Neodvisnost

Hitrejše in enakomernejše

Robotski sesalec Samsung NaviBot SNaviBot S ima boljši pospešek in manjši rajdni krog (dela ožje zavoje). Čeprav ni dirkalni avto, je NaviBot-S ne le hitrejši od ostalih robotskih sesalcev, temveč ponuja tudi Visionary Mapping™ - sistem. S pomočjo 12 senzorjev, dveh računalniških čipov in kamere, najde NaviBot-S najhitrejšo pot po stanovanju. In če je baterija že šibka, se vrne nazaj na postajo, kjer se napolni in odhiti nazaj, da dokonča svoje čiščenje tam, kjer je prenehal.

Tudi pod pohištvom

Robotski sesalec Samsung NaviBot SKer ima tako vitko in moderno obliko, ga je kar lepo videti, še lepše pa je, ko se ga ne vidi, saj je tako nizek, da zlahka smukne pod posteljo, zofo ali omaro, kjer posesa prav vse, kar je tam odveč. Ne da bi se moral odpovedati svoji zmogljivosti, je NaviBot-S vitkejši za kar 11% kot njegovi predhodniki, tako da se brez težav usmerja in čisti tudi pod pohištvom. Tako pusti daleč za seboj ostale robotske sesalce, ne samo zaradi svoje zmogljivosti, temveč tudi zaradi svojega dizajna.

Ve kje je umazano

Robotski sesalec Samsung NaviBot SNaviBot-S ima optični senzor, ki lahko dejansko vidi prah in se nanj primerno odzove. Ko pride do močno umazanega kotička in ugotovi, da je na njem več prahu, drobtin ali živalske dlake, kot pa jih lahko očisti v enem koraku, vklopi svoj Power-čistilni modus in sesa tako dolgo, dokler ni prostor brezhibno čist. NaviBot-S preide samodejno s parketa na preproge in tako poskrbi za optimalno čiščenje vseh površin.

Allroad?

Robotski sesalec Samsung NaviBot SOdprta vrata bi v veliki večini primerov zmotila progo običajnih sesalcev – NaviBot-S kaj takega ne more ustaviti. Če naprava naleti na prag, se vklopi avtomatična funkcija za prilagajanje: zviša se razdalja od tal, tako da je premikanje preko izboklin, kablov in ostale prepreke na tleh možno do višine 1,5 cm.

Več sesalne moči

Robotski sesalec Samsung NaviBot SOblika in dizajn NaviBot-S sta zasnovana tako, da so lahko tla v krajšem času očiščena bolje kot smo vajeni. NaviBot-S ima krtačo s širino 204 mm – to je kar 25% več kot pri prejšnjih modelih – tako lahko v nekaj korakih opravi z drobtinami, živalsko dlako in prahom. Širša krtača in metlaste lamele omogočajo hitrejše in učinkovitejše čiščenje.

Sesanje po načrtu

Robotski sesalec Samsung NaviBot SČiščenje lahko načrtujemo za daljše obdobje in se tako vnaprej odločimo kdaj bo sesal in kdaj ne. Recimo, da nam ustreza, če NaviBot-S sesa takrat, ko smo v službi, nakupih ali pa popoldne na kavici s prijatelji. Preprosto vnesemo uro in dan, to je pa tudi vse, kar zahteva od nas ta simpatični hišni sesalec, saj uboga bo in se vključi, ko pride njegov čas, ter posesa medtem ko nas ni. Možno je oblikovanje tedenskega načrta ali pa, če bi radi zamenjali nadstropja, dnevnega.

Zelo potihoRobotski sesalec Samsung NaviBot S

Ko je mama sesala, smo vedno zbežali drugam, saj je hrup nekaj, česar res ne prenašamo radi. NaviBot-S sesa prah skoraj neslišno, zato lahko nemoteno gledamo televizijo ali telefoniramo, ne da bi nas pri tem motil. NaviBot-S uporablja Samsungovo Air Path-tehnologijo, ki zmanjšuje moteč hrup, tako da je eden izmed najtišjih sesalcev na trgu.

Robotski sesalec Samsung NaviBot SVirtual Guard™

Virtual Guard™ preprečuje, da NaviBot-S vstopi v prostor, če tega ne želimo, na primer tam, kjer kobaca dojenček, kjer stoji pasja posodica za vodo ali pa starodavna vaza. S samo enim pritiskom na gumb lahko postavimo virtualno ograjo, katere se NaviBot-S drži in ki tako ščiti prostor.

Cliff-Sensor

Robotski sesalec Samsung NaviBot SEna od bojazni, ki se pojavljajo ob nakupu robotskih sesalcev, je stopnišče, saj se mnogi pred njim ne ustavijo, pač pa poletijo po stopnicah in v najboljšem primeru končajo na servisu ali celo v smeteh. Samsung je rešitev zasnoval tremi Cliff-senzorji, ki prepoznajo rob stopnišča in ostale globoke predele in tako preprečijo škodo zaradi padca po stopnicah.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.