Ponovna uporaba

Vsi so OK

Sesalnik Electrolux UltraOne GreenVsi modeli Electrolux UltraOne so zelo učinkoviti, vodljivi in tihi, zaradi česar jih uporabniki kar hitro vzljubimo in se po menjavi starega sesalnika hitro privadimo na nove, višje standarde čistoče v svojem domu.

Recikliranje

Sesalnik Electrolux UltraOne GreenElectrolux UltraOne Green je narejen iz 65 % reciklirane plastike. To pa je že krepko več kot polovica vseh surovin, ki so bile uporabljene za njegovo izdelavo. Seveda gre za dosežek, ki si zasluži pohvalo in posnemanje tudi na drugih področjih. Saj veste, zaloge surovin niso neomejene in prav je, da to, kar zavržemo, skozi ustrezne postopke spet pripeljemo v naš dom v novi vlogi. Svet bo tako vsaj manj onesnažen, sčasoma pa tudi lepši.

Sesalnik Electrolux UltraOne GreenV Electroluxu radi poudarijo, da je UltraOne Green 100% brez PVC-ja. Tako se lahko na koncu njegove življenjske dobe reciklira v stopnjo, ki ni manjša od 92%. Ekološka vnema pa tudi pri embalaži ni popustila, tako je embalaža iz 100% recikliranega materiala, kar zaokroža "zelenost" izdelka.

Energija

Tudi poraba energije ni kar tako, zato je več kot 60 % manj porabljene energije v primerjavi z nominalnim 2000 W sesalnikom dober dosežek. UltraOne Green prinaša Electroluxovo najbolj zeleno izkušnjo sesanja doslej. Prav tako je to prvi Electroluxov sesalnik energijskega razreda A.

SesanjeSesalnik Electrolux UltraOne Green

Sesalnik je zaradi velikih koles lepo vodljiv. Omenili smo že, da je njegovo delovanje v primerjavi z nekdanjimi sesalniki izredno tiho, kar pa ne vpliva na učinkovitost, saj s številnimi priključki in veliko sesalno močjo posesa praktično vse, kar ni prilepljeno ali drugače pritrjeno na podlago. Nastavki so shranjeni v ohišju.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.