Čisto in sijoče

Philips Steam Plus FC7020Brez bacilov in bakterij

Philips Steam Plus FC7020 je metla in čistilnik hkrati, zasnovan z željo, da bi s čim manj časa poskrbeli za vzdrževanje vsakodnevne čistoče domačih tal.Z njim lahko povsem higiensko očistimo stanovanje tako, da se znebimo bacilov in bakterij.

Dve funkciji

Steam Plus s pometanjem najprej odstrani umazanijo, prah in vse vrste drobnih delcev, takoj za tem (saj gre za isto napravo) pa s funkcijo parnega čiščenja še obriše, razkuži in tako povsem očisti tla. Zanimivo, funkciji lahko uporabljamo ločeno ali skupaj, v odvisnosti od želja in potreb.

VodaPhilips Steam Plus FC7020

Pomanjkljivost nekaterih parnih čistilnikov je ta, da jih navadna voda kaj hitro zamaši zaradi vodnega kamna, ki nastaja ob njenem segrevanju. Steam Plus ne pozna teh težav, saj deluje samo z vodo in ob tem na tleh ne pušča nikakršnih sledi.

Philips Steam Plus FC7020

Filter za aktivno odstranjevanje vodnega kamna iz vode samodejno odstranjuje vodni kamen. Pri tem se je vseeno dobro držati priporočila proizvajalca, ki pravi, da filter za aktivno odstranjevanje vodnega kamna zamenjamo vsakih 6 mesecev in tako  preprečimo nabiranje vodnega kamna.

Oprema

Čistilniku sta v kompletu priloženi dve pralni blazinici iz mikrovlaken, ki sta tudi zelo trpežni in ju zlahka peremo v pralnem stroju. Mikrovlakna, to je že znano, umazanijo kar vlečejo vase, zato učinkovito odstranjujejo vso umazanijo. Njihovo pritrjevanje je enostavno in sistem, ki ga je razvil Philips je res priročen.Philips Steam Plus FC7020

Delovanje

1500W moči omogoča hitro segrevanje, zato je Steam Plus za uporabo pripravljen v manj kot 30 sekundah, kar tudi oznani tako, da beli LED-indikator postane moder. Čiščenje z njim je enostavno, omejeno pa le z dolžino šest metrskega električnega kabla in velikostjo posode za vodo, ki polna omogoča 20 minutno čiščenje s paro.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.