»Čistodnevno«

Electrolux Ergorapido 2014Dobro so izboljšali

Čiščenje gotovo ne sodi med priljubljena opravila in dejstvo je, da ga splošno uvrščamo med bolj zoprne aktivnosti. Jasno je še, da si tako rekoč vsi želimo, da bi za gospodinjska opravila porabili čim manj časa. Z novim brezvrvičnim baterijskim sesalnikom Ergorapido nam bo to lažje uspelo, saj je glede na predhodnika še bolj priročen, učinkovit in enostaven za uporabo. In roko na srce, zaradi aktualizirane oblike je tudi lepši.

Electrolux Ergorapido 2014Motorizirana krtača novega Ergorapida je tista, ki ji gredo zasluge za močnejše in hitrejše pobiranje umazanije, medtem ko 180-stopinjska vodljivost nastavka omogoča enostavno krmiljenje med pohištvom. LED lučke na sprednjem delu nastavka osvetlijo temna področja, kot so na primer prostori pod omaricami ali pisalnimi mizami, kjer se umazanija rada zelo rada skrije tudi pred svetlobo.

Kako dobro in koliko časa bomo sesali sta dve lastnosti res izrednega pomena. Moč in trajanje sta v veliki meri odvisni od baterije, zato ima Ergorapido močno 18-voltno Li-ionsko baterijo, ki zagotavlja daljše čase čiščenja.

Lep

Electrolux Ergorapido 2014

Oblikovalci so sesalec, ki je že oblikovno ugajal veliki večini uporabnikov, še prilagodili aktualnim smernicam oblikovanja in nastala je oblika, zaradi katere sesalca mogoče še spravljali ne boste, saj je lep in na voljo v tako razvejani barvni paleti,da bi težko zgrešili barvo, ki se poda vašemu stanovanju ali pisarni. Postavite ga lahko kamorkoli in je tako vedno priročno pripravljen za hitra vsakodnevna čiščenja, s čimer vam prihrani čas in zmanjša stres. Poleg tega njegova samostoječa funkcija omogoča, da pustite sesalnik v pokončnem položaju, če morate prenehati s čiščenjem, da bi se recimo oglasili na telefon ali prestavili kak kos pohištva.

Kako rešiti zapete lase

Electrolux Ergorapido 2014

Zelo je zoprno, ko se lasje in vlakna zapletejo okrog krtače sesalnika. Zmanjša se zmogljivost sesanja in še čiščenje krtače je zelo neprijetno opravilo. Z Electroluxovo patentirano tehnologijo BrushRollClean™ z nogo preprosto pritisnemo na tipko, ki sproži samočistilno funkcijo. Ta v nekaj sekundah očisti vse zapletene lase in vlakna, sesalnik pa jih preprosto posesa v posodo za prah. To prihrani težave pri čiščenju krtače z rokami in pomaga ohranjati zmogljivost sesalnika.

Dva v enem

Electrolux Ergorapido 2014

Najnovejši model Electrolux Ergorapido 2v1 je oblikovan tako, da združuje brezvrvično udobje močnega talnega sesalnika in ročnega sesalnika. Talni sesalnik ali električna metla, kot mu nekateri rečejo (čeprav je v resnici veliko več) ima dve nastavitvi hitrosti, s katerima lahko izbiramo med običajno dolgim ali hitrim načinom čiščenja. Ročni sesalnik, ki ga preprosto oddvojimo od talnega, je namenjen čiščenju polic, miz, oblazinjenega pohištva ali celo avtomobila, saj je zmogljiv, priročen in enostaven pri uporabi.

Ker je Ergorapido namenjen vsakodnevni rabi, je tako zasnovano tudi njegovo polnjenje, ki se izvaja kar na postaji, kamor ga odložimo po uporabi.

Electrolux Ergorapido 2014Ključne lastnosti novega modela Electrolux Ergorapido

• Nova, samostoječa funkcija (sesalnik lahko stoji brez opore)
• večja kolesa omogočajo lažje krmiljenje, še posebej na preprogah
• Nova oblika krtače z večjimi kolesi zadaj in optimiziranim členom krtače za izboljšano vodljivost
• Poseben prostor na stojalu za dodatke
• Bolj intuitivni nadzorni gumbi
• Samočistilna tehnologija Brushrollclean enostavno odstrani zapletena vlakna s pritiskom na gumb


Electrolux Ergorapido 2014

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.