Atlet brez kompromisov

Baterijski sesalnik Bosch AthletS tako močjo lahko postane glavni v hiši

Res je, Athlet se lahko primerja s klasičnim sesalcem, ki ponuja 2400W nazivne motorne moči. Njegovo delovanje ni omejeno z dolžino vrvice, pač pa s trajanjem (avtonomijo) baterije, ki zdrži do 60 minut. Athlet torej ni le dopolnilni, nadomestni ali dodatni sesalnik, ki bi ga uporabljali za manjša čiščenja, pač pa zlahka postane glavni sesalnik v hiši. Fleksibilna krtača omogoča sesanje težko dostopnih mest, zaradi česar je spodnja meja dostopnosti 16 cm. Pri tem se ne ustraši las in živalskih dlak, saj je njegovo turbo krtačo mogoče enostavno in hitro razstaviti ter očistiti.

Dodatna oprema

Baterijski sesalnik Bosch AthletAthlet lahko uporablja dodatni pribor, ki pa ga je (potrebno) mogoče dokupiti. Gre predvsem za cev, pas za nošenje ter dodatne šobe, ki pridejo prav ob posebnih okoliščinah, kot je sesanje težko dostopnih mest v kotih, na stenah, pohištvu, pod posteljo ali za sesanje avtomobila. Pri tem ne potrebujemo vtičnice, saj Athlet poganja zmogljiva baterija.

Baterijski sesalnik Bosch AthletPrilagodljiv in lahek

S približno tremi kilogrami je Athlet lahkokategornik, ki se s svojim nizkim težiščem in uravnoteženo ergonomijo povsem prilega dlani. Upravljanje z njim je enostavno zahvaljujoč prilagodljivemu priključku za nastavke. Premikamo ga povsem lahkotno in z njim dosežemo tudi težko dostopne kote pod kavči in omaricami. Ker se ni potrebno ukvarjati s kablom, ga lahko uporabljamo tudi na mestih, kjer ni vtičnic.

Lithium-Ion

Baterijski sesalnik Bosch AthletLithium-Ion je tehnologija, ki je že znana pri Boschevih električnih orodjih in kolesih. Zdaj nastopa tudi v sesalnikih. Komplet baterij je visoko ocenjen, ne samo zaradi dolge življenjske dobe in visoke zmogljivosti, ampak tudi zato, ker omogoča izjemno dolgo uporabo aparata — do 60 minut brez prekinitve. In ko je potrebna zamenjava, je komplet baterij že po treh urah napolnjen do 80 odstotkov. Tristopenjski, elektronski zaščitni sistem zanesljivo preprečuje prekomerno polnjenje, pregrevanje in prekomerno izpraznitev.

Baterijski sesalnik Bosch AthletDo uspeha brez vrečke

Takoj, ko brezžični sesalnik postane član našega gospodinjstva, ga pričnemo uporabljati veliko pogosteje od običajnega sesalnika — to potrjujejo tudi raziskave med potrošniki, ki jim naše osebne izkušnje le še pritrjujejo. Zato pri brezžičnem sesalniku ni pomembno le to, da dobro sesa, ampak mora biti tudi njegovo vzdrževanje enostavno.

Baterijski sesalnik Bosch AthletAthlet je prvi brezžični ročni sesalnik, ki se ponaša s preizkušeno tehnologijo SensorBagless, že dobro poznano lastnostjo Boschevih sesalnikov brez vrečke, ki so opremljeni s kablom. Funkcija za spremljanje učinkovitosti delovanja SensorControl znatno zmanjša stopnjo potrebnega vzdrževanja. To je zato, ker je treba filtre na sesalniku brez vrečke redno čistiti, da bi zagotovili optimalne rezultate čiščenja. Izkušnje pa so pokazale, da mnogi uporabniki filtre očistijo prepozno, posledično pa sesalnik večino življenjske dobe deluje z nižjo učinkovitostjo delovanja — to velja tako za ročne sesalnike kot običajne modele za čiščenje tal. Baterijski sesalnik Bosch AthletAthletov sistem pokaže, kdaj je treba filtrski vložek zamenjati. Tega ne bo treba početi pogosto. Za to bo poskrbel učinkoviti sistem za ločevanje: zahvaljujoč močni centrifugalni sili se zrak loči od prahu še preden pride do filtra. Večina prahu se tako zadrži v škatli in ne v filtru, zaradi česar se potrebno vzdrževanje omeji na miminum. Dodatnih stroškov ni, saj lahko Boscheve doživljenjske filtre operemo, zato zamenjava ni potrebna. Predal za umazanijo se zlahka sname in izprazni, tudi ko je poln. To pomeni, da Athlet zagotavlja temeljite rezultate čiščenja brez dodatnih stroškov za vrečke in filtre v celotni življenjski dobi aparata.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.