Hitri in zadovoljni

Anketa o sesanje v Sloveniji ElectroluxSvetovna raziskava o čiščenju podjetja Electrolux 2013

Svetovna raziskava o čiščenju podjetja Electrolux 2013 je spletna raziskava o navadah med sesanjem doma. Vzorec raziskave je bil zajel 28.000 oseb v 23 državah sveta, izvedli pa sta jo neodvisni podjetji Cint in Netigate med 9. aprilom in 7. junijem 2013. Naslednje države so bile zajete v raziskavo: Švedska, Danska, Finska, Norveška, Velika Britanija, Nemčija, Francija, Poljska, Portugalska, Turčija, Rusija, ZDA, Kanada, Mehika, Kolumbija, Argentina, Čile, Brazilija, Kitajska, Japonska, Koreja, Tajska in Avstralija.

Mini anketa tudi v sloveniji

Letos se je Electrolux posvetil tudi  Sloveniji in spomladi speljal mini lokalno raziskavo pri kateri je sodelovalo 111 oseb. Izsledki so seveda zanimivi, pa čeprav vzorec ni ravno velik. Tudi prikazani so na zanimiv način. Poglejte spodnje grafike. Kaj pravite, v katere izmed teh skupin sodite vi?

Kdaj sesamo?
Anketa o sesanje v Sloveniji - Kdaj sesati
Kako dolgo sesati?
Anketa o sesanje v Sloveniji - Kako dolgo sesati
Kakšen sesalnik uporabljamo?
Anketa o sesanje v Sloveniji - Sesalec
Kakšna so oblačila za sesanje?
Anketa o sesanje v Sloveniji - Obleke in sesanje
Počnete med sesanjem še kaj drugega?
Anketa o sesanje v Sloveniji - Dodatne aktivnosti
Je sesanje primerno za otroke?
Anketa o sesanje v Sloveniji - sesanje in otroci
Vam je po sesanju lepše?Anketa o sesanje v Sloveniji - počutje pri sesanju
Electrolux je v Sloveniji spomladi speljal mini lokalno raziskavo o sesanju doma,  pri kateri je sodelovalo 111 oseb.

 

Electrolux,sesanje,dom,sesalec,anketa,Slovenija

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.