Samsung Powerbot

Predvsem zmogljivost!

Samsung Poverbot VR9000Samsung Powerbot VR9000 je velik razvojni korak naprej na področju domačega čiščenja, saj presega vse omejitve, ki jih imajo običajni robotski sesalniki. Samsung ima napredno digitalno invertersko tehnologijo, zato ponuja kar 60-krat večjo moč sesanja od običajnih robotskih sesalnikov, širša krtača pokrije večje območje čiščenja, tehnologija CycloneForce pa zagotavlja redkejše mašenje filtrov, zato je sesalnik veliko bolj učinkovit. Izboljšan senzorski sistem zaznavanja prostora FullView Sensor omogoča hitro in nemoteno gibanje po prostoru, saj se sesalnik spretno izogne vsem oviram na poti, obenem pa najde tudi skrite kotičke.

Samsung Poverbot VR9000 sesa šestnajstkrat bolje od ostalih»Samsungovi gospodinjski aparati naredijo dom prijetnejši in vedno presegajo osnovne potrebe potrošnikov, s tem pa jim omogočajo, da uživajo v svojem prostem času. Prav zato smo tako veseli, da jim lahko ponudimo nov izdelek, ki jim bo olajšal vsakdanja domača opravila,« je povedal B. K. Yoon, generalni direktor potrošniške elektronike pri Samsung Electronics. »Powerbot VR9000 je lep in priročen pripomoček, ki bo prišel prav vsem, ki se želijo razbremeniti vsaj pri tem hišnem opravilu.«

Učinkovito sesanjeSamsung Poverbot VR9000 ima učinkovite senzorje gibanja

Samsung Powerbot VR9000 je pri svojem poslanstvu temeljit. Sesa tako učinkovito, kot smo vajeni le pri najboljših klasičnih sesalcih. Pri Samsungu radi pohvalijo predvsem tri odlike, s katerimi ga ločujejo od ostalih in postavljajo v ospredje.

-    digitalna inverterska tehnologija ustvarja 60-krat večjo moč sesanja od običajnih robotskih sesalnikov
-    širša krtača pokriva večje območje čiščenja in se redkeje zaplete v kable ali niti preprog
Samsung Poverbot VR9000 ima zaslon z vsemi podatki-    tehnologija CycloneForce s centrifugalno silo loči smeti od zraka in jih zbira v zunanji posodi, zato je filter dlje časa čist in se redkeje zamaši. Ker je posoda prozorna, zlahka vidimo koliko umazanije se je med sesanjem nabralo in kdaj je posoda polna.     

Nič več zatikanja

Samsung Poverbot VR9000 odlikujejo številne patemtirane novostiPowerbot z izboljšanim sistemom FullView Sensor zaznava več okolice in to natančneje od običajnih robotskih sesalnikov. Vrsta senzorjev zazna najmanjše prepreke na poti, kot so noge stolov in miz, zato jih sesalnik spretno obide.

S kolesi Easy PassSamsung Powerbot VR9000 premaga tudi manjše ležeče ovire. Večja stranska kolesa imajo kar 105 mm premera, ohišje pa se dvigne za 15 mm, zato zlahka prevozi kable ali pragove.

Usmerjeno čiščenje

Samsung Poverbot VR9000 ima širšo krtačoŠe ena novost pri Powerbotu VR9000 je funkcija čiščenja Point Cleaning, s katero je čiščenje doma predvsem natančnejše. Če usmerimo žarek iz daljinskega upravljalnika v smer, ki jo želimo očistiti, bo sesalnik sledil našemu navodilu. Z uporabo žarka Point Cleaning sesalca med sesanjem ni treba prestavljati ročno, ampak se do želene točke odpelje sam. Kot bi dirigirali.

Samsung Powerbot VR9000 bo v Evropi naprodaj v dveh barvnih različicah. Temnejši bo v kombinaciji zlate in črne (Airborne Copper), živahnejši pa v kombinaciji modre in črne barve (Deep Blue).Samsung Powerbot VR9000 je robotski sesalniki z napredno digitalno invertersko tehnologijo, ki ima 60-krat večjo moč sesanja, širšo krtačo in izboljšan senzorski sistem.

Samsung,Powerbot VR9000,robotski sesalnik,digitalna inverterska tehnologija,moč sesanja

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.