Eko sesanje

Eko sesalniki Philips s slovenskim motorjem

Philips ima novo linijo eko sesalnikov s slovenskim motorjemNovi Philipsovi sesalniki iz eko serije zagotavljajo odlično sesalno moč z občutno nižjo porabo energije. Gre za sesalnike, ki so prilagojeni novi evropski direktivi, zato njihova vhodna moč ni višja od 1600 W, kar pa ne vpliva na njihovo učinkovitost. Odlikujejo jih višja moč delovanja, manjša poraba energije in izjemna tihost. Za prilagojene inovativne motorje nove serije eko sesalnikov so (bravo!) poskrbeli v slovenskem podjetju Domel.

Od septembra nova direktiva

Nova energijska nalepka za sesalceS septembrom 2014 je vstopila v veljavo nova evropska direktiva, s katero je standardna moč sesalnikov omejena na 1600 W in zaradi katere bo 99% sesalnikov vseh znamk na trgu neustreznih oz. nadomeščenih z novimi, bolj ekološkimi. Vsi sesalniki so odslej označeni z novo energijsko nalepko, ki omogoča preprost pregled in primerjavo med sesalniki. Najbolj učinkovit energijski razred je razred A, ki zagotavlja najnižjo porabo energije z maksimalno učinkovitostjo na katerikoli površini. Vanj se uvrščajo tudi Philipsovi novi sesalniki.

Sesanje z vrečko ali brez

Nova serija eko sesalnikov Philips z motorjem DomelNovi sesalniki eko serije svojo učinkovitost dosegajo s pomočjo revolucionarnih, edinstvenih Philipsovih tehnologij AirflowMax in PowerCylone. Prva je uporabljena v modelih sesalnikov z vrečko. Tehnologija omogoča enakomerno razpiranje vrečke za najboljše rezultate čiščenja tudi, ko je vrečka že polna, zaradi česar nam ni potrebno skrbeti, kako polna je, saj sesalnik svojo nalogo opravi enako učinkovito, vrečko pa zamenjamo, ko imamo čas. V modelih sesalnikov brez vrečke pa je uporabljena tehnologija PowerCylone, ki omogoča učinkovito ločevanje zraka in prahu za polno zmogljivost sesalnikov.

Sovražijo prah

Nova serija eko sesalnikov Philips z motorjem DomelModeli eko serije imajo nastavek TriActive ali TriActiveMax, ki so zasnovani za najvišjo učinkovitost odstranjevanja prahu s tal in tako odlično sodelujejo z energijsko učinkovitimi aparati. Nastavka imata aerodinamično obliko in stranski krtači, ki zagotavljajo optimalno čiščenje. TriActiveMax pa pri čiščenju preprog še rahlo razpre vlakna in odstrani prah tudi iz najglobljih kotičkov. Model FC8725 ima dodaten nastavek TriActive Z, ki hkrati odstranjuje prah in drobtine ter nam tako prihrani delo, saj nastavka ni potrebno dvigniti, da bi posesali večje delce.Nova serija eko sesalnikov Philips s slovenskim motorjem

Devetindevetdeset odstotkov

Zahvaljujoč filtroma HEPA13 in HEPA AirSeal, skozi katera gre ves vhodni zrak, preden se izloči iz naprave, sesalniki zadržijo 99% prahu. Skrb, da bi takoj po končanem opravilu zopet zagledali kup prahu za seboj, je tako odveč. Sesalniki so tudi izjemno tihi, zato lahko pospravimo stanovanje tudi v zgodnjih jutranjih ali poznih večernih urah, ne da bi s tem kogarkoli motili.

Poganja jih slovenski motor

Nova serija eko sesalnikov Philips s slovenskim motorjem

Še posebej pomembno je – in na to smo seveda zelo ponosni -, da Philipsove sesalnike nove eko serije poganja slovenska inovacija. Domelov motor, ki sledi trendom pri manjši porabi energije, je izdelan s 3-krat manj materiala kot njegovi predhodniki. Nova eko serija je dokaz, da je mogoče varovati okolje, ne da bi s tem zmanjšali učinkovitost sesanja.  

Philipsovi ekološki sesalniki so na voljo v različnih cenovnih razredih, glede na zasnovo, zmogljivost in opremo, njihova priporočena cena pa sega od 90 do 350 evrov.


Philipsovi sesalniki iz eko serije so prilagojeni novi evropski direktivi, čeprav njihova vhodna moč ni višja od 1600 W so močnejši, ekološki in tišji, ker imajo inovativne motorje slovenskega podjetja Domel.

Nova serija eko sesalnikov Philips s slovenskim motorjem

Philips,sesalnik,nova direktiva,Domel,inovacija

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.