Dvakrat deset

Electrolux Ergorapido v 70 državah sveta

Electrolux Ergorapido praznuje 10 letPri Electroluxu so upravičeno veseli saj so v desetih letih naredili deset milijonov baterijskih sesalnikov Ergorapido. Od predstavitve v letu 2004 pa vse do danes se je ta sesalnik prodajal v več kot 70 državah sveta, od Argentine do Jemna, s čimer je postal najbolj dostopen baterijski sesalnik na svetu.

»Uspeh sesalnika Ergorapido jasno kaže, kako zelo so potrošniki po celem svetu z veseljem sprejeli ta inovativni izdelek«, je povedala Lidija Škof, produktna vodja malih gospodinjskih aparatov Electrolux Slovenija. »Razvit je bil na podlagi potreb potrošnikov pri čiščenju. Videli smo, da želijo potrošniki po svetu močan in učinkovit baterijski sesalnik za instantno čiščenje, poleg tega pa si želijo izdelek, ki bo kakovostno oblikovan, tako da ga ne bo potrebno skrivati v omari, temveč bo postavljen na vidnem mestu, pripravljen na uporabo.«

Electrolux Ergorapido 10 milijonov izdelanih sesalcevNajvečje posamezno tržišče za Ergorapido so bile do sedaj Združene države, sledijo ji Japonska in Francija. Dve ključni tržišči, ZDA in Japonska, lahko uporabimo kot ilustracijo obsega proizvedenih sesalnikov – če bi postavili 10 milijonov sesalnikov Electrolux Ergorapido v vodoravno črto, bi se ta vila vse od New Yorka do Tokija.

»Osnovna platforma ostaja enaka z 2v1 funkcionalnostjo, vendar se je zmogljivost sesanja izredno izboljšala skozi leta z novo baterijo in ostalimi izboljšavami«, je še pripomnila gospa Škof. »Dodane si bile lučke na sprednjem delu krtače, skupaj s funkcijo BrushRollClean, samostoječo funkcijo in boljšo vodljivostjo.«

Nagrade

Electrolux Ergorapido 10 milijonov izdelanih sesalcev10-milijonti sesalnik Ergorapido je povsem unikaten. Ima bakreno ohišje z barvnimi poudarki, narejen pa je bil proizveden v naši bližini, in sicer v tovarni Jaszbereny na Madžarskem. Za razliko od mnogih vzorcev ob obletnicah, Ergorapido ne bo postavljen v stekleno škatlo na ogled v tovarni ali kakšni pisarni. Namesto tega bo ta prav posebni sesalnik dobil prijatelj enega od zaposlenih pri Electroluxu, ki bo izbran preko interne nominacije v celotni Skupini Electrolux.
V desetih letih je Ergorapido prejel številne nagrade za oblikovanje:
• Red dot: 2005, 2008, 2014
• Plus X: 2011, 2012, 2014
• iF Design Award: 2005, 2008, 2014
• Design S award: 2006
• Good Design Award (Japonska): 2007

10 let sesanja

Electrolux Ergorapido je postal najstnikV Electroluxu so za šalo izračunali tudi kaj vse je Ergorapido posesal v letih, odkar se je pojavil na tržišču. Je kaj od tega posesal tudi pri vas? Poglejmo kaj vse pravijo, da je Ergorapido posesal:
- polovico mivkaste plaže,
- 1 milijon božičnih dreves,
- dlake 15 mačk,
- 5000 nujno potrebnih vijakov za pohištvo,
- 1 izgubljeno doktorsko dizertacijo,
- 14 zlatih palic v uhanih

Slavje tudi v Sloveniji

Obletnice seveda obeležujemo tudi v Sloveniji. Običajno so to dobre priložnosti za kupce, saj se znamke ob takih dogodkih odločijo, da kupcem ponudijo posebne ugodnosti. In tako je tudi tokrat, saj ob nakupu sesalnika Ergorapido vsak kupec prejme darilo. To so nastavki za vozilo CarKit. Komplet nastavkov za baterijski sesalnik Ergorapido nam omogoča, da z njim dosežemo nedostopna mesta v notranjosti avtomobila. Komplet vsebuje cev, krtačo za oblazinjene površine, ščetko, nastavek za reže in priročno vrečko za shranjevanje nastavkov.


Baterijski sesalec 2v1 Electrolux Ergorapido slavi deseto obletnico starosti in deset milijonov proizvodnje, ki ga je ponesla v več kot 70 držav sveta.


Baterijski sesalec,Electgrolux,Ergorapido,2v1,obletnica,darilo

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.