12 metrski doseg

Prilagodljivo sesanje

Sesalnik Electrolux UltraFlexČeprav se zdi, da je čiščenje velikih površin jedro čiščenja s sesalnikom, so doma tudi drugi prostori, ki jih je težko doseči in očistiti. Tesni predeli pod pohištvom, vogali in stičišča sten, pohištva, vrat. Vse to so legla prahu in umazanije. Ekipa oblikovalcev pri Electroluxu je ustvarila nov sesalnik UltraFlex, ki omogoča prilagodljivo čiščenje.

Močan in lahek sesalnikSesalnik Electrolux UltraFlex Animal za ljubitelje živali

UltraFlex je sesalnik brez vrečke in s turbo ciklonsko tehnologijo, ki dosega izjemne rezultate čiščenja. Opremljen je s kombinacijo pametnih lastnosti, ki ga naredijo enostavnega za uporabo in idealnega za doseganje težko dostopnih mest za čiščenje.

Pomembna za okretnost in spretno vijuganje po stanovanju je njegova majhna teža, ki zagotavlja odlično vodljivost in enostavno prenašanje. Podvozje, pravzaprav celoten sistem, zagotavlja stabilne premike, gladko zavijanje in dinamično sledenje.

Sesalnik Electrolux UltraFlexA  za varčno sesanje v razredu AKompaktna in elegantna oblika sesalca Electrolux UltraFlex je tista, ki ob majhni teži omogoča enostavno rokovanje in več možnosti za shranjevanje. Ultraflex lahko preprosto pospravimo, ne da bi mu morali namenjati preveč prostora.

UltraFlex ima številne dodatke, ki se razlikujejo med modeli. Tako je pri nekaterih modelih na voljo poseben ploščat nastavek, s katerim lahko počistimo dom tudi tam, kamor sicer nebi segli, na primer pod, nad in okrog pohištva.

Izjemen doseg sesalnika

Sesalnik Electrolux UltraFlex za varčno sesanje v razredu AZdi se nam, da je 12-metrski doseg tisto, kar omogoči, da stanovanje posesamo brez posebnega napora in premikanja priklopa. Sistem brez vrečke je preprost. Njegovo čiščenje, oziroma praznjenje posode za prah ne zahteva mazanja rok inSesalnik Electrolux UltraFlex Animal za ljubitelje živali poteka brez stika z umazanijo in prahom.

Kupcem na našem trgu sta na voljo modela UltraFlex Animal, ki je zasnovan posebej za ljubitelje domačih živali, in UltraFlex FlexA, ki spada v razred energijske učinkovitosti A.

Sesalec Electrolux UltraFlex Animal je zasnovan za ljubitelje živali, sesalnik Electrolux UltraFlexA pa spada v razred energijske učinkovitosti A, oba sta enostaven za uporabo in okretna.

Sesalec Electrolux,UltraFlex Animal,ljubitelji živali,UltraFlexA

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.