Ocena AAAA

Nova pravila so prinesla energijsko učinkovitost

ekološko sesanjeSaj veste, nova pravila za energijsko učinkovitost in eko dizajn veljajo v EU od 1. septembra 2014. O tem smo že pisali. Od proizvajalcev zahtevajo, da sesalnike s kablom ocenijo na lestvici od A do G za energijsko učinkovitost, pobiranje prahu na preprogi in trdih tleh z razpokami, ponoven izpust prahu in nivo hrupa, merjen z decibeli.

Electrolux UltraOne Quattro AAAA razred»Kot vodilni na področju trajnostnega razvoja in inovacij, smo izredno ponosni na novi UltraOne® Quattro,« je povedala Lidija Škof, produktni vodja za sesalnike in male aparate v Sloveniji. »Electrolux UltraOne Quattro ima celo boljšo učinkovitost pobiranja prahu, kot sesalniki z višjo močjo delovanja – tako na trdih tleh z razpokami, kot preprogah – vendar z očitno nižjo porabo energije.
»Vemo, da kupci potrebujejo pomoč pri izbiri najbolj trajnostnih izdelkov, zato je Electrolux proaktivno sodeloval pri sprejetju pravil za energijsko učinkovitost za sesalnike. Sedaj je čas za naslednji korak, kjer bomo pokazali, da je možno drastično zmanjšati porabo energije pri sesalnikih, brez izgube na učinkovitosti.«

Cela linija energijsko učinkovitih

Electrolux UltraOne Quattro AAAA razredV povezavi z novimi pravili za energijsko učinkovitost, je Electrolux predstavil svojo linijo top sesalnikov, ocenjenih z oceno A: UltraOne® Green in UltraFlex imata oceno AAA in skupaj z novim UltraOne® Quattro tvorijo linijo Eco Force. »To pomeni izboljšanje učinkovitosti in zmanjšanje energijske porabe, vendar brez sprememb na račun funkcij ali lastnosti sesalnikov. To je eden od korakov Skupine Electrolux k globalnemu znižanju CO2 na okolje za polovico do leta 2020, glede na rezultate iz 2005,« je za konec dodala gospa Škof.

Značilnosti sesalnika Electrolux UltraOne® Quattro

  • Electrolux UltraOne Quattro AAAA razredUčinkovit motor z nizko porabo energije
  • Nova generacija posebne motorizirane krtače AeroPro™ Paragon za preproge z vrtečo ščetko, prinaša najbolje ocenjen rezultat za pobiranje prahu na preprogi.
  • Nova krtača AeroPro™ Parketto Pro je posebej zasnova za pobiranje prahu na trdih tleh z razpokami, njena posebnost je v zatesnjenih ščetkah okoli robov nastavka.
  • Sesalnik UltraOne Quattro je temeljito zatesnjen, opremljen s posebej razvito vrečko s-bag® Ultra Long Performance in s filtrom Allergy Plus, kar zagotavlja najvišjo možno oceno za ponoven izpust prahu, oziroma jamči najmanjši izpust prahu nazaj v okolje
Med odlikami, ki jih velja posebej izpostaviti, so še mehak zagon motorja, daljinsko upravljanje, samodejna regulacija moči, delovni radij kar 12m, pralni izhodni Allergy Plus filter, v ohišju shranjeni nastavki AeroPro 3v1 (ščetka, nastavek za reže in nastavek za oblazinjeno pohištvo), električna motorna krtača AeroPro Paragon, krtača za tla AeroPro Extreme, krtača za parket AeroPro Parketto in druge.

Sesalnik Electrolux UltraOne Quattro je prvi model Electroluxovih sesalnikov, ki ima oceno štirih A-jev. Njegov motor ima nizko porabo energije, čeprav ima celo boljšo učinkovitost pobiranja prahu, kot sesalniki z višjo močjo delovanja na trdih tleh z razpokami in na preprogah.
Electrolux UltraOne Quattro AAAA razred

electrolux,sesalnik,aaaa,ultraone quattro,učinkovit
Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.