Zeleno naj bo

Slovenija je zelena

Electrolux za gozdoveGozdnatost Slovenije je 58,4 %, saj 1.184.526 hektarjev gozdov pokriva več kot polovico površine države. Žal je večino teh gozdov pozimi 2014 prizadel žled. Poškodovanih je bilo skoraj 25 milijonov dreves oziroma več kot 9 milijonov m3 lesa. Večina gozdov se bo obnovila sama, po naravni poti, za približno 900 hektarjev pa bo potrebna obnova s sajenjem.

Zveza tabornikov Slovenije in Zavod za gozdove Slovenije so se skupaj odločili za projekt Obnovimo slovenske gozdove, s pomočjo katerega bodo pripomogli k hitrejši in strokovni obnovi poškodovanih gozdov. Jeseni 2014 so skupaj s prostovoljci zasadili približno 28.000 sadik, spomladi 2015 pa imajo v načrtu ponovno saditev dreves.
 
Electrolux za gozdove

Trajnostni razvoj in skrb za okolje sta v podjetju Electrolux pomembni in sta pripeljali do sodelovanja pri projektu. Za vsak prodan sesalnik Electrolux iz kolekcije Ultra bodo prispevali 10 drevesnih sadik za obnovo slovenskih gozdov.  

Darilo ob nakupu

Electrolux za gozdoveV znak zahvale bo Electrolux kupcem ob nakupu sesalnika podaril tudi praktično darilo: zeleno nakupovalno vrečko za vsakodnevne nakupe in semena smreke, ki si jo lahko posadimo kar doma. Če bomo uspešno skrbeli zanjo, bomo doma lahko vzgojili popolnoma svojo smreko za lepšo prihodnost.

Okolju prijazni sesalniki

Electrolux za gozdoveV okviru akcije Zeleno naj bo so pri Electroluxu pripravili sesalnike iz družine Ultra po ugodnih cenah. Na voljo so sesalniki UltraOne, UltraSilencer in UltraFlex.

Akcija traja vse do konca maja, saj je projekt Obnovimo slovenske gozdove tiste vrste, ki se ne zaključi samo z enkratnim dogodkom.

Electrolux in Zavod za gozdove sta združila moči v akciji Obnovimo slovenske gozdove.
Electrolux za gozdove

Electrolux,zavod za gozdove,sesalec,Ultra

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.