Zeleni Electrolux

Dandanes brez indikatorja za vrečko ne gre, saj vas ta opozori kdaj jo je treba menjati. Z regulatorjem omogoča nadzorovano uporabo sesalne moči in s tem čiščenje različnih prostorov ali varčevanje energije, ko velika sesalna moč ni potrebna. Sesalniku je priložena teleskopska cev z nastavki 3 v 1 ter krtača za tla Aeropro, ki so oblikovani tako, da omogočajo najbolj učinkovito vsesavanje prahu ob manjši glasnosti. Delovni radij je 12 m, sesalnik pa ima mehka kolesa, ki omogočajo tiho premikanje in so bolj prijazna do tal.

Zakaj je ta sesalnik okolju prijazen?

UltraSilencer Green porabi 40 % manj energije kot povprečen 2000-W sesalnik za prah, a je povsem enako učinkovit! Ob tem je kar 55% sesalnika izdelanih iz reciklirane plastike. Ko zaključi svoj življenjski ciklus kot sesalnik za prah, ga je spet mogoče reciklirati v kar 92% vseh sestavnih delov. Tudi embalaža je v celoti izdelana iz recikliranih materialov; ko embalaža ni več potrebna, pa je vseh 100% primernih za reciklažo.

Sesalnik UltraSilencer Green zagotavlja vrhunsko delovanje, hkrati pa boste tudi prijazni do okolja; dvakrat, saj je bolj tih in varčen.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.