Spet van Buuren

Slušalke z vrhunskim zvokom in dizajnom


Philips in Armin van Buuren slušalke A5PROArmin van Buuren, ki je že kar petkrat osvojil naslov najboljšega svetovnega DJ-a, je spet pomagal Philipsu. Tokrat je s svojimi izkušnjami in vizijami sodeloval pri razvoju slušalk. Nastale so slušalke Philips A1PRO in A5PRO.

Preberi več

Klici in glasba

Mobilno brez kompromisov

Slušalke Samsung LevelSlušalke Samsung Level so plod bogatih izkušenj na področju prestižnih avdio naprav, ki slovijo po naravnem zvoku, udobju, prenosljivosti in stilski dovršenosti. Prav vse našteto nova serija namenja tudi uporabnikom mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov, saj omogočajo prejem dohodnih klicev med poslušanjem glasbe. 
 

Preberi več

Barvna glasba

Nove Sonyjeve slušalke

Slušalke Sony MDRPravijo ji pomladna serija slušalk. Mogoče tudi zaradi barv, ki jih ponuja kar enajst novih modelov Sony MDR ZX in EX, med katerimi nekateri omogočajo tudi prostoročno telefoniranje in celo povezovanje prek tehnologije NFC z enim dotikom.

Preberi več

Za športne

Brezžično, brezskrbno

Slušalke Sony MDR-AS700BTSony je športnikom ponudil nove slušalke MDR-AS700BT, ki so odporne na pljuske in zasnovane tako, da vas spremljajo pri gibanju vseh vrst, saj so odporne na pljuske.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.