Philips Actionfit Sports

Poletje z glasbo

Slušalke Philips Actionfit SportsPoletni čas je kot nalašč za različne športne aktivnosti na prostem, kot so tek, hitra hoja, pohodništvo, kolesarjenje, rolanje in podobno. Za dobro družbo, motivacijo in doseganje zastavljenih ciljev marsikomu pomaga glasba. Pri tem pomembno vlogo igrajo udobne slušalke, saj zagotavljajo nemoteno izvajanje športnih aktivnosti. Ravno zato je Philips razvil novo serijo slušalk ActionFit, ki poskrbijo, da vadba in zastavljeni treningi potekajo udobno in brez zapletov.

Linija ActionFit ponuja dva modela slušalk - slušalke za v uho SHQ1200 in model SHQ3200, ki se zataknejo za uho. Slušalke Philips Actionfit SportsOba zagotavljata popolno prileganje ušesom, saj si velikost preprosto prilagodimo s tremi velikostmi priloženih izjemno mehkih silikonskih čepkov, model SHQ3200 pa omogoča tudi prilagajanje dela, ki se zatakne za ušesa. Slušalke so ultra lahke, saj model za v uho tehta le 4, drugi model pa le 8 gramov. Za vrhunski zvok med vadbo pa skrbi s kar 13,6 mm zvočniki.

Slušalke Philips Actionfit SportsKer so pri Philipsu želeli ustvariti popolnega spremljevalca za vsakodnevno vadbo, so slušalke ActionFit Sports izdelali iz antibakterijskih materialov, kar omogoča, da slušalke po vadbi preprosto operemo pod vodo. Slušalke so odporne na pot in dež, zato jih lahko brez skrbi uporabljamo tudi ob slabšem vremenu. Obenem so prevlečene s posebnim materialom (kevlar), ki zagotavlja njihovo vzdržljivost in poskrbi, da se zlepa ne bodo strgale.

Priložena torbica in priponki nam omogočata, da med vadbo ni treba skrbeti glede zapletanja slušalk, za dodatno varnost pa poskrbi še odsevnik na kablu.Slušalke Philips Actionfit Sports

Philipsov model slušalk za v uho Action Fit SHQ1200 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 19,99 €, model slušalk SHQ3200 pa po priporočeni maloprodajni ceni 39,99 €.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.