Sony 3-v-1 Walkman®

Sony Walkman serije WHMoč naglavnih slušalk

Nova modela Sony Walkman® NWZ-WH505 in NWZ-WH303zagotavljata, da MP3 skladbam prisluhnete v vseh podrobnostih. Preklapljate lahko med različnimi zvočnimi načini ter predvajate izrazite in bogate nizke tone ali čiste vokale od srednjega do visokega razpona*.

Predvajajte glasbo naglas

Sony Walkman serije WHKo želite zamenjati ritem glasbe ali jo poslušati na prostem in vseeno prisluhniti dogajanju okoli vas, preprosto obesite vaš 3-v-1 Walkman® okoli vratu ter vklopite zvočnike za prostorski zvok s samo enim dotikom. Prepustite se lahko doživetju poslušanja naglas z vgrajenim sistemom zvočnikov xLOUD™ in tehnologijo VPT.

Pameten način poslušanja

Sony Walkman serije WHV glasbi lahko uživate ves dan, saj vam polno napolnjena baterija predvajalnika WH505 omogoča do 20 ur predvajanja glasbe. Vgrajeni pomnilnik zmogljivosti 16GB pa zadostuje za kar 4.000 skladb**. Predvajalnik glasbe serije WH lahko uporabite tudi kot udobne slušalke in s priloženim kablom prisluhnite glasbi in radiu oziroma ga uporabite za prenašanje vsebin iz spleta neposredno iz vašega pametnega telefona ali tabličnega računalnika.
Sony Walkman serije WH
Serija WH predstavlja nov koncept uživanja v glasbi, ki ga lahko prilagodite lastnim željam. Združuje dolgoletne izkušnje in pridobljeno strokovno znanje na področju zvoka in slušalk z namenom ponuditi studijsko kakovost zvočnih posnetkov in omogočiti prijetno ter udobno poslušanje glasbe kjerkoli se nahajate.
Sony Walkman serije WH

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.