Za športne

Ustvarjene za gibanje

Slušalke Sony MDR-AS700BTPri vadbi je glasba odličen motivator. Ko boste telovadili z novimi, na pljuske odpornimi brezžičnimi slušalkami MDR-AS700BT, boste lahko zvok, ki vas napaja z energijo, v polnosti izkoristili v svoj prid. Slušalke Sony MDR-AS700BTPrivlačne slušalke poosebljajo vzdržno in fleksibilno izdelavo ter odlično kakovost zvoka, ki ga zagotavljajo kar 30 milimetrskepogonske enote. So udobne in odporne proti pljuskom, njihov vratni lok pa obenem poskrbi, da ostanejo na mestu tudi tedaj, ko želite s svojo vadbo preseči dosežene mejnike.

Povezljive

Slušalke Sony MDR-AS700BTVgrajeni tehnologiji NFC in Bluetooth zagotavljata svobodo in enostavnost pri nadzorovanju poslušanja glasbe iz pametnega telefona ali predvajalnika glasbe brez motečih žic, ki bi pri tem ovirale vaše gibe. S preprostim dotikom telefona, ki dovoljuje NFC povezovanje z enim dotikom, bodo slušalke nemudoma vzpostavile povezavo in tako poskrbele, da na glasbo nikoli ne boste čakali. Vgrajeni mikrofon hkrati omogoča, da se brez težav odzovete na morebitni telefonski klic in nato ponovno preidete na poslušanje glasbe, ki lahko neprekinjeno traja tudi do  devet ur!

Sony MDR-AS700BT brezžične slušalke odporne na pljuske so v Evropi na voljo v dveh živahnih odtenkih, in sicer v modri in oranžni barvi.
Slušalke Sony MDR-AS700BT tehnični podatki

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.